0.5 лота ли искаш да кажеш?според мен не го прави зорлен хазарта...както може да иде нагоре така и надолу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеГап нагоре.
неведоми са пътищата ГОСПОДНИ !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
Може и гол колал ама требе
да съм много преялЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЩе ти кажа; Тази кака 504 е много важна за два фрейма 1 час и 5 минути. На 1 час дава средна месечна цена а на 5 мин средна от 1.75 дни. или показва накъде се движи 1,75 дневния тренд.(добра е за скалп)The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеНа кое казваш горни гапове???Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнениеако си истинския ред ще споделиш полвината поне....The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеРеде, тия горни гапове да не земат да станат навик? Къ мислиш???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Еми значи си идеален!Още по лесно ще ми е! Хора имам навсякъде.
Легендарното май няма да го отнесем днеска. Търговията умре, а има още 3 часа!
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеPOSTMAN чадо,
в София съм сиhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Абе нямаш ядове за касите само да върна загубата от срядашното пълзурванеама така ще да е като не си слагам стопове.. вече слагам, макар че предпочитам ръчно да играя..
Ти нали си от Бургас.... Аз ще ги платя оттук, и ще ти кажа в ЛС къде да идеш само да си ги вземеш!
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДавай насам 4-5 каси биРА
и не са обеснявай толкозhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеНай накрая разумна приказка за фреймовете!!!!
П.П. сега реда ако е човек ще почерпи...щот казах нещо за търговиятаThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
Коментар