Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЩе ти кажа; Тази кака 504 е много важна за два фрейма 1 час и 5 минути. На 1 час дава средна месечна цена а на 5 мин средна от 1.75 дни. или показва накъде се движи 1,75 дневния тренд.(добра е за скалп)Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПикадили ги купиха Делта Сърбия, а Делта Сърбия ги купи Delhaize Group
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
въъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъeek
eek
eek
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН кои ги купи?????
Те тия супер-мега-гига ХОРемаци според
мен нямат бъдеще, щото не
отговарят на покупателните възможности
на населението !!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЪхъ... Може пък да се очовечат. Нъл ги купиха сериозна фирма. А и правят голям домашнярски магазин до тях
Те тия супер-мега-гига ХОРемаци според
мен нямат бъдеще, щото не
отговарят на покупателните възможности
на населението !!!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДай да сверим часовниците.
Начи дневно затваряне под 1.35 == Къси следващата седмица, игнорираме политици и други такива? Така мисля.
От друга страна по-малко дрЪтата на 5М засега държи... Не знам как се напасват дърти каки с млади фреймове де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДавай насам 4-5 каси биРА
и не са обеснявай толкоз
хубав уикенд от мен и наздравеThe problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеигнорираме политици и други такива? .
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЪхъ... Може пък да се очовечат. Нъл ги купиха сериозна фирма. А и правят голям домашнярски магазин до тяхКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеСпоред мойте познания по ТА пробихме 50% фибо на покачването. ако затвори на дневна под най малката ми кака ма9 (1.3373)по вероятно е да продължи надолу.
Ако това ви прилича на дракон ,то дракона е тренд потвърждаваща фигура. а фрейма е 4 часа. така ,че таргетите си ги вижте от сайта.
Начи дневно затваряне под 1.35 == Къси следващата седмица, игнорираме политици и други такива? Така мисля.
От друга страна по-малко дрЪтата на 5М засега държи... Не знам как се напасват дърти каки с млади фреймове де...Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН то ония магазин дето беше
завареил предния път само 20 човека
е най-мизерния от всички бря !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеЯЯЯЯЯЯ.... на дракончето вратлето се е заформило. Еееее кой ти иска толкоз печалба аре сопри се веке за главицата да се оформи!
А бе то баш се получи двугурба камила ама нейсе
http://strategy4you.ru/torgovlya-po-...rn-drakon.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеЯвно ще е по-добре да изброиш, какво не пиеш.... отколкото да те питам какво жулиш..
и не са обеснявай толкозЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар