IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ракия или водка с люти 4ушки ама само това може и лу4ец и ништо друго пиеш ядеш и ревеш и се излекуваш
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Не знам - аз съм 70 кила и мен никва болест не ме лови ....засега...но се изпотявам редовно за всяка вентуалност

ПС : Медът ти е ментак - по долу видях ,че те изкарва набързо през стобора - явно му е добавяна бяла захар след като е бил веднъж пресечен (демек захаросан от недоправяне ....или е бил стар и намокрен ) ....Затва или го продавай на някой мангал или директно го хвърляй на боклука щото може и да е вреден
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Дан ходи по сички над 100 кила
        Тъй тъй >>>щот има кво да яде бацила >>> мен кат ма гледаш *** Вазелинос на аватара *** требе изобщо кат ма фане > да не ма остая
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Анадък. Земам 5 лимона, щот съм над 100, от тези дет купих от БИЛА по 89ст, смесвам ги с меда на бабата, дет го мразя, щот го мъкнах цяла тенекия от майната си, обърквам го и го фърлям или го давам на малкия ако му се яде /лошото е че е съпътствано и при двамата с малка нужда през задния двор и не знам лимоне с мед как ще подействат/. След тва си сипвам малко греяно винце
          чаи шипка много,сухар ,варени картофи,и ентерол 3 на ден по 1прахче ,строга диета
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

аз съм 120 пък сим си здрафф кат стомана перник
            молим?айде нема нужда

Коментар

• На М15 на Стамбуракис малката шаврантия пак спря кУрсо до я еВа таз мастия
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Абе някъф мутирал свински грип броди из Европа -затва аз от обяд съм на лек алкохол и газирана вода

Коментар

• Абе някъф мутирал свински грип броди из Европа -затва аз от обяд съм на лек алкохол и газирана вода
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    Лош МАМУН лош !!!!!
                    Давам ти рецепта.
                    Цедиш 3-4 лимона(4 лимона при близо 100 кила ЖИВО тегло)
                    слагаш 3-4 лъжици пчелен мед(колкото лимоните толкоз и лъжиците)
                    слагаш на котлона на водна баня и загряваш до около 50 градуса.
                    Пиеш !!!!
                    Не е като БАНАНА, по гадно е
                    Сабале, ако ти е още зле МАМУН да повтори процедурата !!!!
                    МАМУН анадъмо !!!!!!!!!!
                    Анадък. Земам 5 лимона, щот съм над 100, от тези дет купих от БИЛА по 89ст, смесвам ги с меда на бабата, дет го мразя, щот го мъкнах цяла тенекия от майната си, обърквам го и го фърлям или го давам на малкия ако му се яде /лошото е че е съпътствано и при двамата с малка нужда през задния двор и не знам лимоне с мед как ще подействат/. След тва си сипвам малко греяно винце

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      Лош МАМУН лош !!!!!
                      Давам ти рецепта.
                      Пиеш !!!!
                      МАМУН анадъмо !!!!!!!!!!
                      Реде, със стопения мед я знаем!!!
                      Продавам МЕД!!!! На фючърси!

ПП: НОИ събрал всички животни в ковчега и ги изнудил да си платят осигуровките.
                      Last edited by Nekaduren Astrolog; 05.12.2011, 18:26.
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Баа маа му, нещо се разболявам. Синковецът днес се е върнал от училище болен, и мен на там ме кара
                        Лош МАМУН лош !!!!!
                        Давам ти рецепта.
                        Пиеш !!!!
                        МАМУН анадъмо !!!!!!!!!!
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Качвам се да се возя на франка пак. През 10-20 пипа за 1.24+++
                          Анализаторите доста убедително говорят че утре ШЦБ ще използва CPI-я за да вдигне пега на е/франка... Аз не съм убеден, че точно утре ще го направят...или на 15... или в друг, избран от тях момент... Но си мисля, че е неизбежно да се случи...
                          В резюме - и аз съм на въалната - само че с ози/франк!

Коментар

• Баа маа му, нещо се разболявам. Синковецът днес се е върнал от училище болен, и мен на там ме кара

Коментар

Чертах, чертах кво ли не чертах е не можах да изкарам 3333 след 31
                              Мамун седи си на ръцете!!
                              Колкото щатите фалирАха толкова и Меркози ще фалира....
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                                Винаги съм бил против долара но тук играта най-много да стигне до мъничко над 35 а за надолу просто го чака 31, след него е легендалното 3333. Я го начертай и виж дали изглежда добре

)
                                Чертах, чертах кво ли не чертах е не можах да изкарам 3333 след 31

Коментар

Working...
                                X