IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Меркел каза,че ще го върне там където му е мястото ама не уточни на северния или на южния полюс
    той Сорос ще им покаже като ги фалира пак
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Меркел каза,че ще го върне там където му е мястото ама не уточни на северния или на южния полюс
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
        викам камерона тоз на GB началника казал никога евро за нас.ама интересното е кво ще става с еврот от сега.онез началници вчера нищо не решиха ми се чини.
        ааа за онзи от острова питам защото си написал БГ и помислих че някой управленски тукашен пъпеш го е казал иначе и аз го прочетох в статията
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Звездите ми говорят, че хамериканците ше го дигнат до 1.342, преди да падне до неузнаваемост... Ама вие не ме слушайте...

Коментар

• викам камерона тоз на GB началника казал никога евро за нас.ама интересното е кво ще става с еврот от сега.онез началници вчера нищо не решиха ми се чини.

Коментар

• Ойрото ке падне щото почвам да празнувам Анинден
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

декамерон първенеца на BG казал че няма никога да се присуъединят към еврото.и сега кво стана с закона в краен момент не е ясно.
                кой от двамата? Б или Д
                молим?айде нема нужда

Коментар

декамерон първенеца на BG казал че няма никога да се присуъединят към еврото.и сега кво стана с закона в краен момент не е ясно.
                  Велински,що рече,че не схващам
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Чакам само асансьора на 24 етаж и да отворят хамериканците да оправя едни дълги паяци от вчера))
                    двама сме
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• декамерон първенеца на BG казал че няма никога да се присуъединят към еврото.и сега кво стана с закона в краен момент не е ясно.

Коментар

• Абе Чунчо да не ви уплаши или чакате Хамериканците в 15:30?

Нема никой последните 1-2ч. да се обади или вие последвахте примера на РЕДА за ходенето под слънцето..

Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Пазара умря. днес е петък и не влизай в позиции. в пондрелник пак. кой евал евал Марийка се ожени! Ако скъсилите ги надуе шубето може още да затварят и да върви още нагоре. Отделно над 1.34 изгърмяха големи стопове. Корекция ще има но не се знае дали ще е днес. Успех!
                        http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• При голям отскок може много повече да вземеш, отколкото при по-малък. Слагаш пълзящ стоп, когато вече си отгоре и дори и да падне, да не е под цената, която си купил. колкото повече расте в твоят посока, толкова по-голям стоп може да му зададеш..

Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                          Аз съм супернов още... Експериментирам кое как Затова не смея да вкарам реални пари още...

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                            Според мен 12 пипа е малък пълзящ стоп.
                            Аз съм супернов още... Експериментирам кое как Затова не смея да вкарам реални пари още...

Коментар

• Според мен 12 пипа е малък пълзящ стоп.

Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                              Аз се престраших да го яхна чак на 1.3374 с пълзящ стоп 12 пипса и го яздих успешно до 1.342, където ме затвори автоматично...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Аз си гледам каките и не ми пука. На дневна ако затвори над кака ЕМА21 1.3456 забрави за късите докато не затвори под нея.
                                Засега е под нея... да видим как ще затвори

Коментар

Working...
                                X