Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеИнтересно дали събота/неделя ще расте, както беше предните 2 седмици...Или тази седмица напук ще вземе да спадне през уикенда...
13:38. Дилърски чат. Покачването на еврото е емоционално и може да се окаже временно. Единствено пробив на върха към 1,3457 ще провокира към масирано закриване на позиции и смяна на тенденциятаLast edited by 4un4o; 09.12.2011, 14:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеИнтересно дали събота/неделя ще расте, както беше предните 2 седмици...Или тази седмица напук ще вземе да спадне през уикенда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеБоли ма ФАРА !!!!
ПЕТЪК Е
Платих около 14 пипа стоп
Дано АСТРОЛОГА даде
един фуджан пукница да се ухакам днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеПазара умря. днес е петък и не влизай в позиции. в пондрелник пак. кой евал евал Марийка се ожени!Ако скъсилите ги надуе шубето може още да затварят и да върви още нагоре. Отделна над 1.34 изгърмяха големи стопове.
Или тази седмица напук ще вземе да спадне през уикенда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеНЯМАМ ОПИТ , СТОИ СИ НА РЪЦЕТЕтова от РЕДА съм го усвоил
речник поне от мен идва
Седим си и си мислим, че АСТРОЛОГА
няма да даде виски щото е скръндлив
Излизам да се поразходя на слънчицеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dehumanized Разгледай мнениеМай вече издиша мисля къси да влизам, но ще чакам съвет от някой с опитАко скъсилите ги надуе шубето може още да затварят и да върви още нагоре. Отделно над 1.34 изгърмяха големи стопове. Корекция ще има но не се знае дали ще е днес. Успех!
Last edited by 4un4o; 09.12.2011, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеРеда на 1 час едно W има. Таргета колко му е?? Кой щеше да бяга за Вискито??? На скъсаците им скъсаа шортите
ПЕТЪК Е
Платих около 14 пипа стоп
Дано АСТРОЛОГА даде
един фуджан пукница да се ухакам днескаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениестранник а наздравеМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dehumanized Разгледай мнениеМай вече издиша мисля къси да влизам, но ще чакам съвет от някой с опиттова от РЕДА съм го усвоил
Last edited by strannik; 09.12.2011, 13:29.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеСтранника да каже на ЛС къде и как си иска бутилката!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедруг път ма читети по фнимателно
П.П. Уплашиха се Бероне!
Коментар
Коментар