IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    Гоумен ще е, щото ще
    обединява Европа+Азия+Африка
    и вероятно Австралия
    може и луната нали ве4е има парцели за продан там
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      голем съюз ще е
      Гоумен ще е, щото ще
      обединява Европа+Азия+Африка
      и вероятно Австралия
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• голем съюз ще е
        молим?айде нема нужда

Коментар

• ШАПКАРИНО чадо,
          90 - 100 млн.кв.км си е бая място.
          Де ще го намерят толкоз?????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
            ...
            Нов валутен съюз не означава непременно разпад на еврото или
            създаването на паралелна валута....
            Ами да , не означава ....

Схемата е следната :

Издига се желязна завеса, оттам откъдето тоалетните почват да миришат, пие се боза,хората си честитят банята и си бършат ръцете в покривката . Всички непокриващи горните критерии,обособяват Четвъртия Райх ( съответно валутата им ще се казва райхс-евро което ще се девалвира до стойности 84.00 - 85.00 райхс-цента за един щатски долар ) .
            Другите оттатък желязната завеса, ще формират Ориент-еврозона ( валутата ще е един ориент = на 10 щатски долара ) , седалището на тоя конгломерат ще е в Истанбул ,доколкото турската борса е най-ликвидна в целия регион . А и османските традиции които широко се рекламират през последните 7 - 8 години , съчетани с многовековния исторически опит , също ще си кажат тежката дума ....Държавите в ориент-еврозоната ще загубят своята самостоятелност и ще обособят единна ориент-федерация (отколешна политическа мечта на най-българския политик Стефан Стамболов ) . Ще се създаде една компактна мюсюлманска федерация с приблизителна площ 90 - 100 млн.кв.км и население ( не ми се смята ,но горе-долу поне толкова , колкото и площта.....) . Целият този "план" е напълно осъществим в рамките на следващите 10-15години с оглед предизвикателствата които ни очакват като възстановяване след Глобалния Крах .
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Ти луд ли си бре? само вие ФА чакате да Ви върне и да си прибере печалбата. При скалпа стопа се движи нагоре на + и щом тренда обърне прибираш печалбата и обръщаш платната.(търсиш вход наобратно) Я си пусни една линийка по дъната на 5 мин да видиш къде съм затворил.
              оох охх ох

Коментар

• сега да се оглеждаме за падане на лира.жена.още малко и аиде.121.27 е засега .само ми падне ама малко остана до краят на работбиа ден и незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                  охх на баба
                  как ми ти удариха стопчетата за стотен път

добaвай още и още
                  Цитирал си пост дето некои го е
                  било страх, че ще го подкарам
                  Тука от няколко години съм ви
                  казал, че се търгува за ЛЕГЕНДАРНОТО
                  1,333333333333333333333333333333333
                  Даже с подобрение ви казвам
                  на 15 минути гледаш Стамбина КАКА
                  и търсиш ЛЕГЕНДАРНОТО!!!
                  1,3333333333333333333333333333333333
                  http://www.youtube.com/watch?v=NUIZvAe3RBg

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                    охх на баба

добaвай още и още
                    Ти луд ли си бре? само вие ФА чакате да Ви върне и да си прибере печалбата. При скалпа стопа се движи нагоре на + и щом тренда обърне прибираш печалбата и обръщаш платната.(търсиш вход наобратно) Я си пусни една линийка по дъната на 5 мин да видиш къде съм затворил.

Коментар

• зех малко евраци на 3366

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                        Искаш да кажеш (тъй ми се чини де), че ако Еуропата пръдне и отвъд Океанот 6е се усерат, тъй ли ?
                        Според мен антагонизма между сащ и европа изфабрикуван .,такъв в деиствителност не съществува.И на двете места са се омазали до ушите така че топлината от миризмата ги кара да се чувстват уютно един със друг докато смъртта ги раздели
                        Last edited by strannik; 06.12.2011, 15:56.
                        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Това е ниво за добавка бре и то когато направи поглъщане на червения бар от зеленияНали знаеш ,че 4та вълна не трябва да се припокрива с първа а първа свършва. на 1.3385 и затова ти казах ,че по вероятно е да няма 5 та ако падне под 1.3380.
                          Плюс това нито един бар не е затворил под нивото 1.3397 а само стигна до 1.3396 и върна
                          То така както се закрепи над кака 504 на 5 мин. знаеш ли как ще си отпраши къде 1.366666666. Да не чуе РЕДА ,че ще ме подгони с онази ножка -японската
                          охх на баба

добaвай още и още
                          Last edited by zloblivi_podritvaniq; 06.12.2011, 15:40.

Коментар

• Така си е ,няма как де е иначе,те са си опекли питката още преди половин век,като са направили така,че всичките валутни резерви на държавите да са в долари!
                            Вече им бягат по тъча няколко държави ама бая време има още до де се утърват от гущерите хората.
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              при такъв курс икономиката на щатите блокира, много е рано за подобен сценарии ,там идват избори,ще отпускат колана
                              Искаш да кажеш (тъй ми се чини де), че ако Еуропата пръдне и отвъд Океанот 6е се усерат, тъй ли ?
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

А мислил ли си какво ще стане с американския дълг и експорта им при този курс????
                                при такъв курс икономиката на щатите блокира, много е рано за подобен сценарии ,там идват избори,ще отпускат колана
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X