IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    На това му се вика усеряване
    На кое - моето или неговото ?

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
      някой навитак да си купим малко светни метали .... и мъъъничко есендпе ? .... аз почти съм узрял за идеята
      аз влязох паяци 124,33 Дакситу не ми стига

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
        Добре бе , пич. Имаш почти 13000 пара свободни , зашо не ги развъртиш. Само 250 са ти блокирани като марджин ( не знам защо толкова малко за 0,9 лота ) - има и други валути , има метали и т.н. Разцъквай с 0,1 лота - ей така , да не кесиш само като паяк пред монитора
        Нищо няма да пипам друго >>>щот съм се наакал за момента <<< освен това ако се изсипе ойрото надоле още >>> ще даде още едни дълги а няма да ми стигнат кинтите
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Къде бяха ???????????
          Днес и утре графиките трябва да ги оставим да почиват ,а да се кьорим в новинарските потоци.
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• някой навитак да си купим малко светни метали .... и мъъъничко есендпе ? .... аз почти съм узрял за идеята

Коментар

• Ебльо Еблев чадо,
              чак 1,40 е много трудно,
              но да знаеш, че падне ли под
              1,31 пиши ги бегали !!!!
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• според мен туй му беше на еврака за таз година, от другата ще катерим и еблю ще заглади косъма баш за празниците, тая ебльовка гляма работа шса окаже

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                  Добре бе , пич. Имаш почти 13000 пара свободни , зашо не ги развъртиш. Само 250 са ти блокирани като марджин ( не знам защо толкова малко за 0,9 лота ) - има и други валути , има метали и т.н. Разцъквай с 0,1 лота - ей така , да не кесиш само като паяк пред монитора
                  На това му се вика усеряване И много скоро имаш "Предел Риска"
                  Банда, наблажихте ли, наблажихте ли
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                    Ей ги >>> и как изглеждам катастрофално за момента

Коментар

Едно QE3 от ФЕД и ще ги извадиш

Коментар

Бах тая КАКА >>> пет пъти му бие шута на кУрсо веке ........... за последните десет дена >>> за днес веке станаха почти 200 пипса от нея
                        Поправям се >>> днес е бил шестия път когато Стамбената КАКА на М15 спира кУрсо
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Къде бяха ???????????

Коментар

Златна ти уста Реде >>> първо да даде таргетите
                            Къде бяха ???????????
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

То, че ще падне това ниво, ще падне!!!!
                              Въпроса е кога????
                              Щото в декември месец всичко е
                              доста несигурно
                              Златна ти уста Реде >>> първо да даде таргетите

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Ти гледай кинти да не загубиш ....Щото и малката кибрито-продавачка сънувала коледна пуйка докато си играела с огъня ....Ама накрая ....
                                Спарте кинти ше загубя ако ми отнесе стоповете на 1,2848 >>>> ама какво да се прави важното е дългосрочно да има печалба

Коментар

Working...
                                X