If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми дава да избирам дали на продава или купува.. тя е само една
на избрания от теб фрейм и на избраната валутна двойка натисни отгоре нова поръ4ка и сравни цените на бара с поръ4ката и котировката от графиката и ще видиш коя ти показва на графиката
А-ааа приятелю не мога да се меся в божите работи и да решавам на кой какъв автомобил му подхожда.
Далеко съм от мисълта, че владиката не е съгласувал дарението с Този който трябва. Дори дочух и заповедта, която е получил свише:
„Кириле – чадо (следва ехо) ,
за екологията се погрижи и земи това дарение под формата на кола-хибрид,
а за храма не се кахъри и през следващата петилетка го завърши.“
КОМАРДЖИ здравеи обяснимо е възмущеието ти ,но всеки сам отговаря за делата си а ти не съди за да не бъдеш съден е казал Сина
А-ааа приятелю не мога да се меся в божите работи и да решавам на кой какъв автомобил му подхожда.
Далеко съм от мисълта, че владиката не е съгласувал дарението с Този който трябва. Дори дочух и заповедта, която е получил свише:
Е убо де, какъв автомобил ще му подхожда на дедо Владика според теб?
Сигур от рибата вчера. Хем гладен останах, хем кокал ми заседна. Да са еВа у варненеца неядящ риба Просто исках да се похваля Сега си стискам само едно дълго от 3355/56 за 3434 и чакам асансьора в 2375 и 2350 за 24++
аз чух че само вчера в бургас рибата щяла да е без пари в гостилниците та ми се прийска да мина да сръбна няколко рибени чорбици
Сигур от рибата вчера. Хем гладен останах, хем кокал ми заседна. Да са еВа у варненеца неядящ риба Просто исках да се похваля Сега си стискам само едно дълго от 3355/56 за 3434 и чакам асансьора в 2375 и 2350 за 24++
МАМУН тва сигур е от меда с лимони !!!!
Натрупал си свръхсили некви
Нещо като Попай Моряка ама в МАМУНски
вид дето има екстрасенски гадателски способности !!!
Днес имам ебаси калитковския ден. Нямам връх и дъно неулучени У такива дни 12 годишната ми практика казва събери сичко и си сядай на ръцете
МАМУН тва сигур е от меда с лимони !!!!
Натрупал си свръхсили некви
Нещо като Попай Моряка ама в МАМУНски
вид дето има екстрасенски гадателски способности !!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар