If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ви знам вас, но аз започвам да градя дълга у Дакситу. Седя си и си мисля. Евро/долар мое и да рипа нагоре надолу, но Дакситу би трябвало само нагоре да ходи днес с малки пропадъци за откриване на още дълги. Освен ония тъпунгери ако не оставят лихвата
08:25. Акцентът днес е в решението на ЕЦБ (14:45 ч.). Очакванията са за намаляване на лихвата с 25 пункта и за приемане на програма за рефинансиране на европийските банки, които до голяма степен са вече отиграни от пазара
* Еврото остава подкрепено от интереси за закриване на къси позиции преди започващия днес форум на европейските лидери.
* Допълнителна подкрепа еврото получава от слуховете, че Г-20 ще разширят финансовата си подкрепа за Еврозоната.
* В положителна посока за евро-долар е и ръстта на фючърсите на европейските индекси и ръстта на индустриалното производство на Германия два пъти над пазарните очаквания, +0,8 % на месечна база при очаквано ниво от +0,4 %.
То и вчера беше подкрепено ама някакви дебелосерковци от Германия оакаха терена(13:46. EUR-USD (1.3380). Евро-долар се отблъсна от 1,3453 и спадна до 1,3369, след като официални представители на Германия заявиха, че са песимисти относно резултатите от срещата на евро лидерите в петък )
Коментар