Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнениенякой навитак да си купим малко светни метали .... и мъъъничко есендпе ?.... аз почти съм узрял за идеята
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеДобре бе , пич. Имаш почти 13000 пара свободни , зашо не ги развъртиш. Само 250 са ти блокирани като марджин ( не знам защо толкова малко за 0,9 лота ) - има и други валути , има метали и т.н. Разцъквай с 0,1 лота - ей така , да не кесиш само като паяк пред монитораХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеКъде бяха ???????????Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеДобре бе , пич. Имаш почти 13000 пара свободни , зашо не ги развъртиш. Само 250 са ти блокирани като марджин ( не знам защо толкова малко за 0,9 лота ) - има и други валути , има метали и т.н. Разцъквай с 0,1 лота - ей така , да не кесиш само като паяк пред монитораИ много скоро имаш "Предел Риска"
Банда, наблажихте ли, наблажихте лиКупувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЕй ги >>> и как изглеждам катастрофално за момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЕй ги >>> и как изглеждам катастрофално за момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеБах тая КАКА >>> пет пъти му бие шута на кУрсо веке ........... за последните десет дена >>> за днес веке станаха почти 200 пипса от неяХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеКъде бяха ???????????
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЗлатна ти уста Реде >>> първо да даде таргетитеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТо, че ще падне това ниво, ще падне!!!!
Въпроса е кога????
Щото в декември месец всичко е
доста несигурноХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТи гледай кинти да не загубиш....Щото и малката кибрито-продавачка сънувала коледна пуйка докато си играела с огъня
....Ама накрая ....
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
Коментар