Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениене знам от кога търгуваш ,обаче виждам как търгуваш.и при еврото и при канадеца се вреш в корекциите.то вярно ,че никой не знае колко време продължават
аз си чакам сигнал .ще скъсявам евро, австралиец,канадец.днес само гледам.пазаря май тропкатропаница не харесвам
успехиначе търгувам от година
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениене се знае знаели се кой какъв е там...все пак има пове4е инфо от много хора не казввам сляпо да се под4иняваме но едно ралично мнение все пак....уникредит не е малка банка и малко или много знаят пове4е....не искаж да кажа 4е ние знаем пове4е нали?срещи ве4ери дискусийй няма как да сме там и да чуем от кухнята какво става
Разбрахме се!
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеда видя дневния как ще затвори и ще мисля дали да не мръдна стопа
аз си чакам сигнал .ще скъсявам евро, австралиец,канадец.днес само гледам.пазаря май тропкатропаница не харесвам
успехИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеОня ден му гледах дискусията с Каролев и Хърсев в БТВ.Допусна три съществени неточности от незнание.Гледайте го и ще се уверите сами.
към Стоун ...А това ,че някой разполага с вътрешна информация за пазара ,но не е от кръга Goldman говори ,че на теб някои неща не са ти ясни.След време ще разбереш че съм прав.срещи ве4ери дискусийй няма как да сме там и да чуем от кухнята какво става
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениегледам.гледам аз и си мисля.бравос на тебе си.мисля си не е ли време да я затваряшда видя дневния как ще затвори и ще мисля дали да не мръдна стопа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЛевон в Голф би било безкрайно смешно,нали?А иначе той не е банкер и може би няма и да стане.
Айде стига,че много се разприказвах.
към Стоун ...А това ,че някой разполага с вътрешна информация за пазара ,но не е от кръга Goldman говори ,че на теб някои неща не са ти ясни.След време ще разбереш че съм прав.Last edited by playmen; 15.12.2011, 16:53.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениевидях самия Левон в каква кола се вози и другия шеф италянеца и той в каква..7 серия и туарегА иначе той не е банкер и може би няма и да стане.
Айде стига,че много се разприказвах.
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениедословно думите и бяха че еврото няма да изчезне или да се разпадне защото няма да го позволят това но ни чака тежка зима и тежка 2012 годинаЕеееех тези секретаркен, книга мога да напиша
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениекарам и такси и от време на време има интересни клиенти от който нау4авам това онова сношти от уникредит имаха купон в ндк до късно и от там се срщнах с секретарката му....малко или много Левон знае много пове4е вътрешно инфо от нас.... колкото и да си мислим 4е е господин никой.аз не казвам да търгувате съобразно инфото само споделям гледни точки ......от време на време се срещам с интересни хора и споделят това онова
На най-яките пиаци
Коментар
Коментар