If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съмнява ме >>>още нищо не ми показва че ще се обръща трендо ....
Цената на 4 ч опря точно в долната част на линията на канала и имаме ново по високо дъно а и индикатора МАСД е с показания за нагоре. Освен това на дневна най вероятно ще затворим със зелен бар.
Да не говорим ,че утре е петък и може да има прибиране на печалби.
Ебльо, може и да няма двойно дъно. Имаме второ по високо дъно и един бар който е затворил над трендлинията на 1 час. връщане и тест на трендлинията и отново нагоре. Падне ли нивото 1.3060-70 тръгваме за по сериозна корекция
Съмнява ме >>>още нищо не ми показва че ще се обръща трендо ....
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Ебльо, може и да няма двойно дъно. Имаме второ по високо дъно и един бар който е затворил над трендлинията на 1 час. връщане и тест на трендлинията и отново нагоре. Падне ли нивото 1.3060-70 тръгваме за по сериозна корекция
"ШНБ все еще может повысить целевой курс EUR/CHF - Wellershoff
Экономист Феликс Брилл, представитель Wellershoff & Partners (бывший главный экономист UBS), полагает, что ШНБ все еще может повысить целевой курс евро/франка."
Tея юнаци - баааси хитреците се оказаха.... БаМката им като въшка на фона на най-големие (ФЕД, Китай, Япония..)... обаче със слухове и недоизказани "заплахи"... чудеса постигнаха. ...
Самурайте си изпокривиха мечовете... а файда никаква... а "алпийските кравари" - по-тарикати от евреите се оказаха...
П.С. а японците май вече активно се подготвят за е/Y под стотарата...
Не знам от коги е тази новина, ама няма да е лошо вече да има някакво движение, щот продавам франци от 23
"ШНБ все еще может повысить целевой курс EUR/CHF - Wellershoff
Экономист Феликс Брилл, представитель Wellershoff & Partners (бывший главный экономист UBS), полагает, что ШНБ все еще может повысить целевой курс евро/франка."
Tея юнаци - баааси хитреците се оказаха.... БаМката им като въшка на фона на най-големие (ФЕД, Китай, Япония..)... обаче със слухове и недоизказани "заплахи"... чудеса постигнаха. ...
Самурайте си изпокривиха мечовете... а файда никаква... а "алпийските кравари" - по-тарикати от евреите се оказаха...
П.С. а японците май вече активно се подготвят за е/Y под стотарата...
Точно ! Спомням си , че когато барел петрол беше достигнал около 160 долара , в интервю Валентин Златев каза - НИКОГА повече цената няма да се върне надолу . Уж са мениджъри с име , а се изцепват .
Ти пък ти пък >>> нали затова са станали мениджъри на чужди пари >>> защото не могат да са трейдъри на своите
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар