IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Този феномен със важността на индивидите,светещи с отразена светлина, винаги ме е удивлявал.Когато Пол Кругман каже нещо,тука веднага се изтъпанчват десетина хапльовци-многознайковци,които му разбиват тезата на пух и прах.Просто бъка тая България от непризнати гении,не знам Ситито и Уолстрийт къде гледат.Виж ако аз напиша,че си пия ракията с шофьора на Бат Бойко и той ми е казал еди-какво си,това веднага придобива статута на истина от най-висока проба.
    Точно ! Спомням си , че когато барел петрол беше достигнал около 160 долара , в интервю Валентин Златев каза - НИКОГА повече цената няма да се върне надолу . Уж са мениджъри с име , а се изцепват .

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      не знам от кога търгуваш ,обаче виждам как търгуваш.и при еврото и при канадеца се вреш в корекциите.то вярно ,че никой не знае колко време продължават
      аз си чакам сигнал .ще скъсявам евро, австралиец,канадец.днес само гледам.пазаря май тропка тропаница не харесвам
      успех
      подкрепям мнението ти че е в корекция, но за мен ще продължи доста таз корекция и затуй скачам в боя иначе търгувам от година

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
        не се знае знаели се кой какъв е там...все пак има пове4е инфо от много хора не казввам сляпо да се под4иняваме но едно ралично мнение все пак....уникредит не е малка банка и малко или много знаят пове4е....не искаж да кажа 4е ние знаем пове4е нали?срещи ве4ери дискусийй няма как да сме там и да чуем от кухнята какво става
        Добре!Разбрахме се!
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Изтичащи опции EUR/USD за 400М. утре в 17ч наше време със страйк 1.29...Там ще е рубежа и после ще отиграем 10милиарда от Русия за МВФ....помощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
            да видя дневния как ще затвори и ще мисля дали да не мръдна стопа
            не знам от кога търгуваш ,обаче виждам как търгуваш.и при еврото и при канадеца се вреш в корекциите.то вярно ,че никой не знае колко време продължават
            аз си чакам сигнал .ще скъсявам евро, австралиец,канадец.днес само гледам.пазаря май тропка тропаница не харесвам
            успех
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              Оня ден му гледах дискусията с Каролев и Хърсев в БТВ.Допусна три съществени неточности от незнание.Гледайте го и ще се уверите сами.

към Стоун ...А това ,че някой разполага с вътрешна информация за пазара ,но не е от кръга Goldman говори ,че на теб някои неща не са ти ясни.След време ще разбереш че съм прав.
              не се знае знаели се кой какъв е там...все пак има пове4е инфо от много хора не казввам сляпо да се под4иняваме но едно ралично мнение все пак....уникредит не е малка банка и малко или много знаят пове4е....не искаж да кажа 4е ние знаем пове4е нали?срещи ве4ери дискусийй няма как да сме там и да чуем от кухнята какво става
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                гледам.гледам аз и си мисля.бравос на тебе си.мисля си не е ли време да я затваряш
                да видя дневния как ще затвори и ще мисля дали да не мръдна стопа

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Левон в Голф би било безкрайно смешно,нали?А иначе той не е банкер и може би няма и да стане.Айде стига,че много се разприказвах.
                  Оня ден му гледах дискусията с Каролев и Хърсев в БТВ.Допусна три съществени неточности от незнание.Гледайте го и ще се уверите сами.

към Стоун ...А това ,че някой разполага с вътрешна информация за пазара ,но не е от кръга Goldman говори ,че на теб някои неща не са ти ясни.След време ще разбереш че съм прав.
                  Last edited by playmen; 15.12.2011, 16:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                    давай евро
                    http://vbox7.com/play:d9facfb3
                    анди гледаш ли канадеца къ откъна
                    гледам.гледам аз и си мисля.бравос на тебе си.мисля си не е ли време да я затваряш
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

видях самия Левон в каква кола се вози и другия шеф италянеца и той в каква..7 серия и туарег
                      Левон в Голф би било безкрайно смешно,нали?А иначе той не е банкер и може би няма и да стане.Айде стига,че много се разприказвах.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• давай евро
                        http://vbox7.com/play:d9facfb3
                        анди гледаш ли канадеца къ откъна

Коментар

• видях самия Левон в каква кола се вози и другия шеф италянеца и той в каква..7 серия и туарег
                          молим?айде нема нужда

Коментар

дословно думите и бяха че еврото няма да изчезне или да се разпадне защото няма да го позволят това но ни чака тежка зима и тежка 2012 година
                            Хихих, че то тва че Папандреу е окъсил, както и оня дето гласува първи против при първото гласуване и аз го казах и то веднага, но друго си е секретаркен Ееееех тези секретаркен, книга мога да напиша

Коментар

• дословно думите и бяха че еврото няма да изчезне или да се разпадне защото няма да го позволят това но ни чака тежка зима и тежка 2012 година
                              молим?айде нема нужда

Коментар

карам и такси и от време на време има интересни клиенти от който нау4авам това онова сношти от уникредит имаха купон в ндк до късно и от там се срщнах с секретарката му....малко или много Левон знае много пове4е вътрешно инфо от нас.... колкото и да си мислим 4е е господин никой.аз не казвам да търгувате съобразно инфото само споделям гледни точки ......от време на време се срещам с интересни хора и споделят това онова
                                Таксиджийството е голяма работа. Навремето като студент и аз карах такси във Варна На най-яките пиаци

Коментар

Working...
                                X