IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добри ден

Все по-трудно се логвам тука
    Май ще спра да се мъча и ще ме загубите
    Прогнози за свършека таз година на курсо
    да даваме днеска
    Моята е 1.2977

Успешен ден на ХОРАТА
    Песновка за МАМУН
    http://www.youtube.com/watch?v=d8ofvkKGdbo
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добрутро! Ще берете ядове с късите) Аз пак ще се ослушвам за дълги. А дано се размърда и франко
      Добро утро и от мен .
      МАМУН много бана разтоварвам и няма време да пиша
      Скъсил съм E/CHF от 1.2262 на 15.12. стопа преместен на 1.2180 и смятам , че след нова година ще видим и 1.20

Не е препоръка

Успешен ден.

Коментар

• Добрутро! Ще берете ядове с късите) Аз пак ще се ослушвам за дълги. А дано се размърда и франко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          ти кога спиш ей? стига блещи в тия графики.спи малко
          добро утро на всички.гледам умно графиките и ми се привиждат бичи кожи
          пием кафе и гледаме европата.ай ставайте след малко ще ни строяват
          добро утрокогато врагът бодърства е опасно да се спи
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Добро утро и от мен!
            Успешен последен ден на всички и много пари!
            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• убеждавам се за пореден път,че братята руснаци не могат да пият
              6 часа гасят ядрена подводница.бат бойко щеше да я скрие на луната за толкова време
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                какво става с този долараиде надолу, че план гонимкато се е запънал на 2950 и това е още десетина мин и ще му резнат тирантите на еврото нашите ора от токииско
                ти кога спиш ей? стига блещи в тия графики.спи малко
                добро утро на всички.гледам умно графиките и ми се привиждат бичи кожи
                пием кафе и гледаме европата.ай ставайте след малко ще ни строяват
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• какво става с този долараиде надолу, че план гонимкато се е запънал на 2950 и това е още десетина мин и ще му резнат тирантите на еврото нашите ора от токииско
                  Last edited by strannik; 30.12.2011, 03:37.
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• за WM 6.0 да подскажеш нещо?
                    Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    е 5 поста надоле съм дал
                    http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

е 5 поста надоле съм дал
                      Aaaaa, widqh go,

Ще го пробвам утре и ще ти кажа какъв е резултата. Искам да има валутите, металите и борсите. дано да са там...

Аи лека нощ...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Дай линк за тоя блумбърг - ама да е за wp7...
                        е 5 поста надоле съм дал

Коментар

Собата е баща на моя позната. Зад него са и доста капитани, които познавам. Тоя блъмбърг не ти ли върши работа?
                          Дай линк за тоя блумбърг - ама да е за wp7...

Коментар

• Дръжте си еврото, среброто, даксито и паяците Според мен и утре сме нагоре, но пазаря пак ще си е там

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Щом си на ябълката значи си противник Хе хе ех, нищо лошо. Помъчих се на ябълката да търся приложения, ама не успях - на софта много по-лесно беше. Та за това де - на мобилито да имам приложенийце, което да ми дава котировките на валутите и комодито. Ти сигурно имаш на ябълката

Еееее, стига с този шлифер. Помня как застана зад каузата за кап Соба...значи не ти дреме на шлифера...Иначе Варна стана зелена - Лудогорец бате, т'ва е, дори в Бургас единия терминал в п=щето крановете ще ги боядисат зелени - познай що?
                              Собата е баща на моя позната. Зад него са и доста капитани, които познавам. Тоя блъмбърг не ти ли върши работа?

Коментар

аз съм на ябълка Иначе Варна не я знам как е. Не съм си ходил от лятото Дреме ми на шлифера за евентуалния ферибот. От моряклъка ми остана само желанието да си имам яхта и доста добри приятели
                                Щом си на ябълката значи си противник Хе хе ех, нищо лошо. Помъчих се на ябълката да търся приложения, ама не успях - на софта много по-лесно беше. Та за това де - на мобилито да имам приложенийце, което да ми дава котировките на валутите и комодито. Ти сигурно имаш на ябълката

Еееее, стига с този шлифер. Помня как застана зад каузата за кап Соба...значи не ти дреме на шлифера...Иначе Варна стана зелена - Лудогорец бате, т'ва е, дори в Бургас единия терминал в п=щето крановете ще ги боядисат зелени - познай що?

Коментар

Working...
                                X