Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕ, срамота да не знаеш, пък си морски...
Т'ва е ОС за мобилен, на майкрософта (аз много ги кльопам за разлика от хейтърите). Другите ОС за мобилен са андроид, на ябълката - т'ва са основните. Другите трохи са за блякберито, на нокия...
Та имах впредвид, някое приложенийце за wp7 което да следи котировките на валутите и цомодитите. Иначе ако се разтърся те са хиляди, ама пита някой от опит да каже нещо качествено...
Мунка как е Варната? Чувам, че Домусчо щял да купува някъв ферибот?аз съм на ябълка
Иначе Варна не я знам как е. Не съм си ходил от лятото
Дреме ми на шлифера за евентуалния ферибот. От моряклъка ми остана само желанието да си имам яхта и доста добри приятели
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=u1kha...eature=related поздрав за наборите които са последен сезон с косаМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА тва кво е?
Т'ва е ОС за мобилен, на майкрософта (аз много ги кльопам за разлика от хейтърите). Другите ОС за мобилен са андроид, на ябълката - т'ва са основните. Другите трохи са за блякберито, на нокия...
Та имах впредвид, някое приложенийце за wp7 което да следи котировките на валутите и цомодитите. Иначе ако се разтърся те са хиляди, ама пита някой от опит да каже нещо качествено...
Мунка как е Варната? Чувам, че Домусчо щял да купува някъв ферибот?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА тва кво е?Май се изложих
Моят бъкет си има приложение, освен тва съм си качил блумберга и йъуто си му е фабрично
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА бре експертите
да кажете някое приложенийце за wp7.5/mango .
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ
Бясен СЪМММММММММММММ
В прогнозата на нова се разхожда некво ПРАСИ
Как е възможна подобна СВИНЩИНА !!!!!!!
Дайте да сформираме ударна група за щурм !!!!!
Аз ще го заколя публично пред камерите!!!
Само да проникнем в ТВ-то !!!!
Търси Черкезов - той е твоя човек !!!!!!!! Лика-прилика сте !!!!!!!!!!! и той тактик !!!!!!
ще го трогнеш предлагайки му съвместен удар по манипулатора на общественото мнение - НоваТв!!!!!! има и хеликоптер!!!!!!! а за по суша комбайни!!!!!!! Утрепете прасето и мен ме дразни !!!!!!!!!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеда ги харчиш със здраве ама внимаваи ,че герано е дълбок а и кофата тежка па и вода немаи ги продадох
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнениеОти па де не пробвам ...а кой казва, че не съм купил вече имам дълго от 1288 и вече съм с +55-60...
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеами..... какво да кажа....що не пробваш КУПИ ако моито ти се види тегавоНЕ Е ПРЕПОРЪКА
а кой казва, че не съм купил вече имам дълго от 1288 и вече съм с +55-60...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи аз цял ден купвамСя им дадох малко, ама още си имам.... че и у дасито и у среброто и у паяците. Само франци продавам на корем
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ
Бясен СЪМММММММММММММ
В прогнозата на нова се разхожда некво ПРАСИ
Как е възможна подобна СВИНЩИНА !!!!!!!
Дайте да сформираме ударна група за щурм !!!!!
Аз ще го заколя публично пред камерите!!!
Само да проникнем в ТВ-то !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар