IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.freewarepocketpc.net/wp7/...berg-live.html

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Е, срамота да не знаеш, пък си морски...

Т'ва е ОС за мобилен, на майкрософта (аз много ги кльопам за разлика от хейтърите). Другите ОС за мобилен са андроид, на ябълката - т'ва са основните. Другите трохи са за блякберито, на нокия...

Та имах впредвид, някое приложенийце за wp7 което да следи котировките на валутите и цомодитите. Иначе ако се разтърся те са хиляди, ама пита някой от опит да каже нещо качествено...

Мунка как е Варната? Чувам, че Домусчо щял да купува някъв ферибот?
      аз съм на ябълка Иначе Варна не я знам как е. Не съм си ходил от лятото Дреме ми на шлифера за евентуалния ферибот. От моряклъка ми остана само желанието да си имам яхта и доста добри приятели

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=u1kha...eature=related поздрав за наборите които са последен сезон с коса
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          А тва кво е?
          Е, срамота да не знаеш, пък си морски...

Т'ва е ОС за мобилен, на майкрософта (аз много ги кльопам за разлика от хейтърите). Другите ОС за мобилен са андроид, на ябълката - т'ва са основните. Другите трохи са за блякберито, на нокия...

Та имах впредвид, някое приложенийце за wp7 което да следи котировките на валутите и цомодитите. Иначе ако се разтърся те са хиляди, ама пита някой от опит да каже нещо качествено...

Мунка как е Варната? Чувам, че Домусчо щял да купува някъв ферибот?

Коментар

А тва кво е?
            Тва е кат говоря без да гугълна Май се изложих Моят бъкет си има приложение, освен тва съм си качил блумберга и йъуто си му е фабрично

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              А бре експертите

да кажете някое приложенийце за wp7.5/mango .
              А тва кво е?

Коментар

• Реде, чадо - ей ти екип за прасето . 5 човека са множко , но нека сте повече в случай, че животното реши да ви изненада в гръб

ПС : Внимавайте с хеликоптера, че е нестабилен при резки маневри
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• А бре експертите

да кажете някое приложенийце за wp7.5/mango за следене на курсовете и борсите?

Нал сте мои 'ора...

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ
                    Бясен СЪМММММММММММММ
                    В прогнозата на нова се разхожда некво ПРАСИ
                    Как е възможна подобна СВИНЩИНА !!!!!!!
                    Дайте да сформираме ударна група за щурм !!!!!
                    Аз ще го заколя публично пред камерите!!!
                    Само да проникнем в ТВ-то !!!!
                    Тази мисия не е за сам човек !!!!!!!!!! екип трябва да сформираш !!!!!!!
                    Търси Черкезов - той е твоя човек !!!!!!!! Лика-прилика сте !!!!!!!!!!! и той тактик !!!!!!
                    ще го трогнеш предлагайки му съвместен удар по манипулатора на общественото мнение - НоваТв!!!!!! има и хеликоптер!!!!!!! а за по суша комбайни!!!!!!! Утрепете прасето и мен ме дразни !!!!!!!!!!

Коментар

• http://borsi.dir.bg/_wm/pbasic/?df=705426
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                        да ги харчиш със здраве ама внимаваи ,че герано е дълбок а и кофата тежка па и вода нема
                        Видяли какво направи....уплаши ме и ги продадох

Коментар

• Първоначално изпратено от Ares8008 Разгледай мнение
                          Оти па де не пробвам ... а кой казва, че не съм купил вече имам дълго от 1288 и вече съм с +55-60...
                          да ги харчиш със здраве ама внимаваи ,че герано е дълбок а и кофата тежка па и вода нема

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                            ами..... какво да кажа....що не пробваш КУПИ ако моито ти се види тегавоНЕ Е ПРЕПОРЪКА
                            Оти па де не пробвам ... а кой казва, че не съм купил вече имам дълго от 1288 и вече съм с +55-60...

Коментар

Ми аз цял ден купвам Ся им дадох малко, ама още си имам.... че и у дасито и у среброто и у паяците. Само франци продавам на корем
                              визирам Е/Д

Коментар

• МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ
                                Бясен СЪМММММММММММММ
                                В прогнозата на нова се разхожда некво ПРАСИ
                                Как е възможна подобна СВИНЩИНА !!!!!!!
                                Дайте да сформираме ударна група за щурм !!!!!
                                Аз ще го заколя публично пред камерите!!!
                                Само да проникнем в ТВ-то !!!!
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X