IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Давай евро-о-о-о .. Обаче, утре и в петък дори да сме на дълги, от понеделни съмнения, че толкова ще е бичия тренд .. Годината със 75 % ще е меча за еврото.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• котировката в момента 2944 няма да можем да я видим скоро след 20 часа започва шоутощо така
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        футбол и форекс....засрами се
        земя вика марс
        и двете неща ме влекат
        от доста години се занимавам и с двете
        www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
          www.prognozibg.net
          скоро и с прогнози за форекс
          футбол и форекс....засрами се
          земя вика марс
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
            внимаваи с позициите да не стане руска рулетка
            няма страшно.имам стоп и лимит
            случайности и гърмежи са изключени
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• www.prognozibg.net
              скоро и с прогнози за форекс
              www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                аз мисля да направим едни руски избори,четвъртък и петък
                внимаваи с позициите да не стане руска рулетка

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                  ако продължи надолу /мисля че сега започва това е нищо/ с един куршум два заека . Меркел ще има оправдание да кандиса за еврооблигациите и мераклиите за увеличаване на тавана на щатският дълг, ще могат да придвижат положениетовече времето е малкода видим траино нарастване на еврото можем да очкваме след изборите в русия
                  аз мисля да направим едни руски избори,четвъртък и петък

Коментар

• ако продължи надолу /мисля че сега започва това е нищо/ с един куршум два заека . Меркел ще има оправдание да кандиса за еврооблигациите и мераклиите за увеличаване на тавана на щатският дълг, ще могат да придвижат положениетовече времето е малкода видим траино нарастване на еврото можем да очкваме след изборите в русия
                    Last edited by strannik; 04.01.2012, 18:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      ебльовката отваря ли позиция без да иска потвърждение от теб?
                      Хихих, че тез ебаните позиции да не ги е вкарал Ебльо Ебльовката го е направила мамицата и

Коментар

ебльовката отваря ли позиция без да иска потвърждение от теб?
                        не е експерт >>>нали казах че съм като робот >>>щот правя това което показва >>>без да влагам разум и емоции
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• ебльовката отваря ли позиция без да иска потвърждение от теб?
                          молим?айде нема нужда

Коментар

нали каъа че от 2 години полъваш ебльовката и до сега не се е излагала през този период какъв капитал е управлявала
                            да на история е проверена за две години и половина назад >>>на демо работих с нея седем месеца от 01.2011 до 07. 2011 >>> а на реал от 13.07.2011 до момента
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

ебльооо ебльооо добавяш ли позиций към ебльовката не знам кой е писал програмата за ебльовката но е нарушил правилото да не добавя губещи позиций
                              Мое производство е >>>и работи точно на този принцип и сега ще разберем дали след като е печелила по средно 70% на година ***за последните две години и половина е дала близо 180% плюс *** ще спре да работи

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                                Сметката е много проста >>> на 13.07.2011 вкарах 10000 $ *** спестяванията са ми в долари и не исках да ги превалутирам в ойро **** и след поредни 27 печеливши позиции до момента съм с 16592 $ >>>или плюс 65% >>>сега след 50 пипа надоле пазаро като ми издумка стопа ще остана с 8800 $ или 47% корекция от парите натрупани до момента *** егати корекцията 50% Фибо *** а спрямо началния капитал 12% минус
                                нали каъа че от 2 години полъваш ебльовката и до сега не се е излагала през този период какъв капитал е управлявала
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X