Давай евро-о-о-о .. Обаче, утре и в петък дори да сме на дълги, от понеделни съмнения, че толкова ще е бичия тренд .. Годината със 75 % ще е меча за еврото.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениефутбол и форекс....засрами се
земя вика марс
от доста години се занимавам и с дветеwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениеwww.prognozibg.net
скоро и с прогнози за форекс
земя вика марсИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениевнимаваи с позициите да не стане руска рулетка
случайности и гърмежи са изключениИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеаз мисля да направим едни руски избори,четвъртък и петъквнимаваи с позициите да не стане руска рулетка
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеако продължи надолу /мисля че сега започва това е нищо/ с един куршум два заека . Меркел ще има оправдание да кандиса за еврооблигациите и мераклиите за увеличаване на тавана на щатският дълг, ще могат да придвижат положениетовече времето е малко
да видим
траино нарастване на еврото можем да очкваме след изборите в русия
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
ако продължи надолу /мисля че сега започва това е нищо/ с един куршум два заека . Меркел ще има оправдание да кандиса за еврооблигациите и мераклиите за увеличаване на тавана на щатският дълг, ще могат да придвижат положениетовече времето е малко
да видим
траино нарастване на еврото можем да очкваме след изборите в русия
Last edited by strannik; 04.01.2012, 18:49.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеебльовката отваря ли позиция без да иска потвърждение от теб?Ебльовката го е направила мамицата и
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеебльовката отваря ли позиция без да иска потвърждение от теб?Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениенали каъа че от 2 години полъваш ебльовката и до сега не се е излагала през този период какъв капитал е управлявалаХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеебльооо ебльооо добавяш ли позиций към ебльовката не знам кой е писал програмата за ебльовката но е нарушил правилото да не добавя губещи позиций>>>и работи точно на този принцип и сега ще разберем дали след като е печелила по средно 70% на година ***за последните две години и половина е дала близо 180% плюс *** ще спре да работи
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеСметката е много проста >>> на 13.07.2011 вкарах 10000 $ *** спестяванията са ми в долари и не исках да ги превалутирам в ойро **** и след поредни 27 печеливши позиции до момента съм с 16592 $ >>>или плюс 65% >>>сега след 50 пипа надоле пазаро като ми издумка стопа ще остана с 8800 $ или 47% корекция от парите натрупани до момента *** егати корекцията 50% Фибо*** а спрямо началния капитал 12% минус
молим?айде нема нужда
Коментар
Коментар