Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеи последен въпрос има ли източник от който могат да се следят контрактите за дадена валута?в една статия наскоро прочетох че американския регулативен орган е изнесъл данни за рекордни контракти срещу еврото, тази информация ние крайните потребители можем ли да следим от някъде и интернет пространството в реално време или с известно забавяне?
http://www.cmegroup.com/
https://globalderivatives.nyx.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/London_...tions_Exchange
Няма контракти срещу еврото или за еврото. Те са просто контракти където един купува а друг продава. Има индикатор наречен "отворен интерес"... Той е наистина важен. Но по всяка вероятност ти си прочел за купени пут опции върху евро фючърси...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПазарът на фючърси е реалният пазар. Това което ти вероятно разбираш под форекс пазар е следствие от него. Разбира се, че печели този който има изпреварваща информация. Става въпрос за милисекунди, но те са достатъчни.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениепитането ми бе относно това дали контрактите срещу еврото оказват пряко въздействие върху реалния пазар е/д. на форексаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДобро утро!
Не е нужно да търкате вълшебни ибрици,а да спите под един юрган с подходящата личност:
http://www.capital.bg/politika_i_iko...ntralna_banka/
Дръж се,Ебльо,не се давай на неверниците,дето до вчера викаха ,,Осанна!",а днес вече:,,Разпни го!" ,че и вече те прекръстихаТи все още си Fucker Fuckerson!
Успешен ден на всички!молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКонтрактите са вид финансови инструменти които се търгуват на специализирани борси за фючърси /бъдеща доставка/. Ако на борса за финансови фючърси си купиш 1 Мартенски евро контракт означава че този който ти го е продал трябва да ти достави 100 хил. евро на 31-ви Март 2012 г. Съответно ако продадеш 1 контракт, ти трябва да ги доставиш на купувача който ги заплаща в момента на сключване на сделката. Да купиш означава да платиш равностойността на тези 100 хил. евро в долари. Обикновено, както при марджин търговията, в по-голямата част от сделките не се осъществява физическа доставка а само се погасява курсовата разлика като се маркира до пазарните нива всеки ден или като дойде падежа се заменя /ролва/ за следващия контракт който обикновено е с доставка след 3 месеца.
Не ти трябва да се занимаваш с фючърси ако не си професионално подготвен за това. Общо взето, не ти трябва да се занимаваш и с форекс търговия... Там стойност не се създава, само се преразпределя. Ако ти спечелиш то е за сметка на някой друг който трябва да ги загуби. Този някой естествено, трябва да знае материята още по-малко и от теб... Често ли срещаш такива участници на форекс пазара?молим?айде нема нужда
Коментар
-
Добро утро!
Не е нужно да търкате вълшебни ибрици,а да спите под един юрган с подходящата личност:
http://www.capital.bg/politika_i_iko...ntralna_banka/
Дръж се,Ебльо,не се давай на неверниците,дето до вчера викаха ,,Осанна!",а днес вече:,,Разпни го!" ,че и вече те прекръстихаТи все още си Fucker Fuckerson!
Успешен ден на всички!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
[QUOTE=Iblis;1059194278]Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
Съгласен, но не съм имал това предвидstone kold и vmankov са точни само,че за седмицата печатницата на Бен не мога да осигуря
P.S. Купихте ли си ойромолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениенякои знае ли как се търгуват контрактите против еврото?някъде пишеше 4е са били около 120к и не ми е ясно то4но как се търгува с тях.те излизат ли на пазара като поръ4ки как то4но се вкарват тези контракти?на върхове или?сега виждаме 4е на всеки връх следва спад и върхът се задържа много кратко това озна4ава ли 4е това се дължи и на контрактите..опитвам се да разбера механизма на борсовата търговия имам и много други въпроси но не знам кой да питам и къде да проверя за инфо...например защо някой свещи се държат по разли4ен на4ин спрямо други визирам шиповете много бързо се изстрелват на някъде след което бързо се възвръщат към нормално състояние какво се слу4ва зад тази свещ?защо реагира така..ако някой има линкове с подобна информациш нека ги постне тук.благодаря
Не ти трябва да се занимаваш с фючърси ако не си професионално подготвен за това. Общо взето, не ти трябва да се занимаваш и с форекс търговия... Там стойност не се създава, само се преразпределя. Ако ти спечелиш то е за сметка на някой друг който трябва да ги загуби. Този някой естествено, трябва да знае материята още по-малко и от теб... Често ли срещаш такива участници на форекс пазара?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
[QUOTE=stone kold;1059194274]Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
дай да го потъркам тоз ибрик....1 желание имам само..форекса на страна, искам пе4атницата на Бени 1 седмица да бълва за мен продукция
значи и то за дълговечен периодЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
[QUOTE=REDA;1059194276]Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеЖювея в дом с вътрешна и баня и таолетна
Инък при външен кенеф си е полезна ВЕЩstone kold и vmankov са точни само,че за седмицата печатницата на Бен не мога да осигуря
P.S. Купихте ли си ойро
Коментар
-
[QUOTE=Iblis;1059194270]Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
предвид ранното ти ставане и евентуалното облекчаване на физиологични нужди.......... може и на такова да ти прилича
Инък при външен кенеф си е полезна ВЕЩЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеIblis чадо
да те питам, що е това на аватара ти??????
На мен ми прилича на ИБРИК
}
Коментар
-
[QUOTE=Iblis;1059194270]Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
предвид ранното ти ставане и евентуалното облекчаване на физиологични нужди.......... може и на такова да ти прилича
молим?айде нема нужда
Коментар
-
[QUOTE=REDA;1059194269]Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеREDA вече си е купил ойро и си върти броеницата[/QUOTE
Iblis чадо
да те питам, що е това на аватара ти??????
На мен ми прилича на ИБРИКпредвид ранното ти ставане и евентуалното облекчаване на физиологични нужди.......... може и на такова да ти прилича
Коментар
Коментар