IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
    от понеделик пускаме и за форекс
    те прогнозите за ма4овете разли4ават ли се от тези за форекса?
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
      (
      ми тоз линк блещих са 5м. само мачове видех чрез моят поглед
      от понеделик пускаме и за форекс
      www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        и тези нибируляните дан съ таквизе http://animacii.net/images/stories/p...ni_02/n222.gif
        не се отваря линка, така че сигурно ше бъдат изненада...постни кратинката тук
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
          хах споко всички спекуланти ше сме в ада и там Реда ще ни строява десетина дни преди 01.01. 2013 нибиру иде по бърже от колко еврото спада
          и тези нибируляните дан съ таквизе http://animacii.net/images/stories/p...ni_02/n222.gif
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

кое
            (
            ми тоз линк блещих са 5м. само мачове видех чрез моят поглед

Коментар

лигльо ко е туй ве братче, да ни са некви закодирани масонски курсове да ге
              кое
              www.prognozibg.net

Коментар

дълго евро долар
                www.prognozibg.net
                лигльо ко е туй ве братче, да ни са некви закодирани масонски курсове да ге

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  някъде бях прочел нещо....който ще умира декември 2012 да ми прехвърли имотите си
                  аз ще пия тюламор с кока кола на 01.01.2013 даже знам и къде
                  айде да не дрънкам повече,че да не ме блъсне камион... не планета
                  хах споко всички спекуланти ше сме в ада и там Реда ще ни строява десетина дни преди 01.01. 2013 нибиру иде по бърже от колко еврото спада
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• дълго евро долар
                    www.prognozibg.net
                    Last edited by liglioo; 05.01.2012, 22:07.
                    www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                      Ако си жюф чадо
                      някъде бях прочел нещо....който ще умира декември 2012 да ми прехвърли имотите си
                      аз ще пия тюламор с кока кола на 01.01.2013 даже знам и къде
                      айде да не дрънкам повече,че да не ме блъсне камион... не планета
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                        още 200 пипа надолу?не е малко но поне да коригира защото ме е страх да скъсявам от тези нива знам ли какво се готви
                        и аз чакам да качи малко, за да го резна, от тук и аз не барам

Коментар

спурид моито скромну мнении таргета на туй движениици му иъ неиде към ту 1,26 поне
                          още 200 пипа надолу?не е малко но поне да коригира защото ме е страх да скъсявам от тези нива знам ли какво се готви
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                            искам да припомня че днес ще видим 1.2799 на основание голямото желание
                            застрахователната полица на еврото се казва НАТО.По нея вноските са оскъдни ония в близкия изток си развяват баирака , та чак ракети тестват .едно време само за съмнения ужким влизаха с пехотата за няколко години. така че статута на наблюдатели ще отслаби единната валута до неузнаваемостне се знае кое добро е за лошо и кое лошо е за добро
                            http://www.focus-news.net/?id=n1607084
                            http://www.focus-news.net/?id=n1607076 това казано по друг начин е
                            В Европа и НАТО ще сме до тук без да си плащате и еврото замина
                            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• спурид моито скромну мнении таргета на туй движениици му иъ неиде към ту 1,26 поне

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Това изглежда смислено за мен. Но тогава - защо въобще излолзваш "стоп лос"?

Аз не го използвам, смятам го за вреден - но "това не е препоръка".
                                Не знам дали съм прав, че не използвам "стоп лос", но засега съм доволен, че не съм го използвал.

Прочее, господа - успех на всички! Или, най-малкото, без съществени загуби.
                                много боли като зануля и за това го ползвам
                                пък като си на печалба входове много даже и да ти удари стопа си прибираш печалбата
                                Айде успешна и стискайте 1.2811

Коментар

Working...
                                X