If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това беше ясно исках да питам - още ли го чакаш 1.36 до края на месеца ?
п.п. 'щото и аз така го смятах преди време , ама вече не ми се вярва да върне толкова много
Ами,,,,,,,, с всеки пип надоле
шансовете за 1,36363 намаляват прогресивно !!!
То тука в дерето, като гледам почни
нама и подкрепи близо http://www.youtube.com/watch?v=QVJKEH8hA0Y
Тва некои слушал ли го е????????????
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Всъщност малко са хората които виждат лъжата. Повечето я усещат по джоба си, но много малко я виждат и могат да я докажат... Така например трябва да си в Германия за да си наясно че ниската безработица там е само един мит. Трябва да си сред масата от тези принуждавани да подпишат за 4-часов работен ден за да знаеш колко "ниска" е германската безработица!
Съгласен съм,
очевидно е, че правителствата мамят народите си. Не знам само защо трябва нещо да се доказва.
Ама това е друга тема, предлагам да не спамим форекса.
Въпросът на който не мога да си отговоря е, защо те лъжат, а ние знаем, и те знаят че ние знаем и пак продължават да лъжат?...
Всъщност малко са хората които виждат лъжата. Повечето я усещат по джоба си, но много малко я виждат и могат да я докажат... Така например трябва да си в Германия за да си наясно че ниската безработица там е само един мит. Трябва да си сред масата от тези принуждавани да подпишат за 4-часов работен ден за да знаеш колко "ниска" е германската безработица!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Данните от хамериката са същите както от другаде - лъжа и манипулации. Крие се истинската инфлация, крие се истинската безработица, крие се истинският растеж де е отрицателен от много години насам... Не се подбират средства за това - от смяна на методиките до откровени фалшификации на данни.
А бе съгласен съм напълно с теб. Лъже и се манипулира навсякъде. Въпросът на който не мога да си отговоря е, защо те лъжат, а ние знаем, и те знаят че ние знаем и пак продължават да лъжат?
Голяма лъжа е станал този свят...
щом и данните от америка пренебрегнаха значи лудостта е пълна ...тя е от няколко месеца на пазара
Данните от хамериката са същите както от другаде - лъжа и манипулации. Крие се истинската инфлация, крие се истинската безработица, крие се истинският растеж де е отрицателен от много години насам... Не се подбират средства за това - от смяна на методиките до откровени фалшификации на данни.
това беше ясно исках да питам - още ли го чакаш 1.36 до края на месеца ?
п.п. 'щото и аз така го смятах преди време , ама вече не ми се вярва да върне толкова много
Коментар