IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение

Каква картинка само-всичко залято с вода,а тарантулата Ной плава с дървената си къща към Арарат.Крави мучат,лъвове реват ,прасета пърдят,а паякът сегиз-тогиз ги сектирдосва,втренчен в лаптопа и силно раздразнен от обстоятелството,че от три дена няма никаква волатилност у нито една двойка.
    Добро утро и успешен ден на всички!
    Добро утро и честит празник, Пенчев по-темата да питам, що на Арарат ма прати не мои ли до Хижа Здравец , че ми е по- близичко, четохте ли за инцидента у кореята, дали не е туй нибируту
    аз чакам да подкачи еврото малко по възможност над 1,2820 да го клъцна за 1,26

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      ДОБРЮ ЮТРЮ

Днеска накъде сме бря??????

БОРЕ за много години !!!!!!!!!!!!!!

Успешен ден за ХОРАТА !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=OzLPomo9GGE
      няма ли гимнастикати ше кажеш на де сме
      молим?айде нема нужда

Коментар

• ДОБРЮ ЮТРЮ

Днеска накъде сме бря??????

БОРЕ за много години !!!!!!!!!!!!!!

Успешен ден за ХОРАТА !!!
        http://www.youtube.com/watch?v=OzLPomo9GGE
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          дървена къща измазана с корабен лак ,гребла вземи от всички видове папатаци мъжко и женско ,гълъб един брои,храна за буболечки,и лаптоп за форекса за хората не съм оптимист

Каква картинка само-всичко залято с вода,а тарантулата Ной плава с дървената си къща към Арарат.Крави мучат,лъвове реват ,прасета пърдят,а паякът сегиз-тогиз ги сектирдосва,втренчен в лаптопа и силно раздразнен от обстоятелството,че от три дена няма никаква волатилност у нито една двойка.
          Добро утро и успешен ден на всички!
          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добро утро! При неуспех да премине над 2857 предполагам , че до края на деня ще видим 2603, което е фибо от последния възходящ тренд на седмична гр.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              Тъй, гледах клипчето много ми ареса особено музиката сипах си винце /за пореден път/ ма най много ми ареса туй че кот да са случи нии сме избрани да разберем чуствах се някак си важен , сегъ имам мотивация да видъ кво шса случи
              въпрос към другаря Спарт . некви маршрути за евакуация имали че съм с дете
              дървена къща измазана с корабен лак ,гребла вземи от всички видове папатаци мъжко и женско ,гълъб един брои,храна за буболечки,и лаптоп за форекса за хората не съм оптимист
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                добро утроили на юг или около сегашните нива до понеделниказ лично съм къс
                Честит празник
                а от понеделник?имаме днес данни от сащ следя и форекс фабриката и там излизат някой трейдъри от позиций точно заради данните но може би пазара ще остане нечувствителен към новините
                молим?айде нема нужда

Коментар

• добро утроили на юг или около сегашните нива до понеделниказ лично съм къс
                  Честит празник
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Добро утро и за много години ТАТОвите . Да сте живи и здрави
                    Някой да знае индикатор за МТ4 който мери скороста на мувинг в пипсове ? Примерно МА 200 на Н1 за последните 12 часа при eur/usd се движи с 1,333 пипса в час надолу .
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Добро и от мен!Свърши ли пързалянето че ми се изтъркаха ските?Мисля да ходя на влека вече.

Коментар

• добрутроо
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          ако знаеш що глупости съм чел.това линкче твойто и нищо
                          ако нещо ни удари. нищо няма да има.ни подземия ни подземни градове, нищо.
                          не си напрягай клетките с измислени планети.ако ти се чете за опасности,чети за ХАРП и за възможни последствия ако почне да го използва китай примерно.храната и водата ще бъдат проблем след време.а не (планети)
                          войните се водят за петрол,вода и ЛИХВИ .а ние даже не се интересуваме...четем за НАРИБУ
                          знаеш ли какви са лихвите в Либия или Иран
                          до колкото знам в мюсюлманските икономики няма лихва по дадена вещ а банката го купува и ти го продава на цената +лихвата тоест има лихва но е завоалирана а може и да бъркам така съм дочул само
                          молим?айде нема нужда

Коментар

дай линк за доказателство,че съществува.не глупости на квадрати
                            идването на нещо дето го няма е като корекция при еврото...аха аха..ама тц
                            е по-надолу съм пуснал
                            линк, има го още върху
                            швейка от 1976г,
                            има и още куп други,
                            но май не си струва да ти
                            обяснявам
                            Last edited by 4ubaka; 06.01.2012, 00:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              http://www.razkritia.com/95245/%D0%B...5%D1%82%D0%B0/
                              ето
                              и фнимавай за корекцията штот демото ми е с 5млн евра и вече имам 400к доходностстрахотен акаунт е това 5млн пожелавам на всеки да има такъв
                              ако знаеш що глупости съм чел.това линкче твойто и нищо
                              ако нещо ни удари. нищо няма да има.ни подземия ни подземни градове, нищо.
                              не си напрягай клетките с измислени планети.ако ти се чете за опасности,чети за ХАРП и за възможни последствия ако почне да го използва китай примерно.храната и водата ще бъдат проблем след време.а не (планети)
                              войните се водят за петрол,вода и ЛИХВИ .а ние даже не се интересуваме...четем за НАРИБУ
                              знаеш ли какви са лихвите в Либия или Иран
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

дай линк за доказателство,че съществува.не глупости на квадрати
                                идването на нещо дето го няма е като корекция при еврото...аха аха..ама тц
                                http://www.razkritia.com/95245/%D0%B...5%D1%82%D0%B0/
                                ето
                                и фнимавай за корекцията штот демото ми е с 5млн евра и вече имам 400к доходностстрахотен акаунт е това 5млн пожелавам на всеки да има такъв
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X