IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    Тея в Калофер за най-здравите ПИЧОВЕ !!!!!
    Имам МЕЧТА да ида там и да се хакна
    в дерето да отпразнувам КОЛЕДАТА !!!!!!!
    Амче то убаво Реде ,ама един час в рекъта хоро да се играе не е ли опасно за топките ? Първо остави поколение ,че тогаз в рекъта

Kalofer - Bulgaria - EuroNews - No Comment
    http://www.youtube.com/watch?v=-5XbT...feature=fvwrel
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• радо пусни ми го на лична

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
        пуснете го пак линка че не можах да го видя
        стана нещо и избяга линка
        молим?айде нема нужда

Коментар

• пуснете го пак линка че не можах да го видя

Коментар

• Тея в Калофер за най-здравите ПИЧОВЕ !!!!!
            Имам МЕЧТА да ида там и да се хакна
            в дерето да отпразнувам КОЛЕДАТА !!!!!!!
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
              Добро утро и честит празник, Пенчев по-темата да питам, що на Арарат ма прати не мои ли до Хижа Здравец , че ми е по- близичко, четохте ли за инцидента у кореята, дали не е туй нибируту
              аз чакам да подкачи еврото малко по възможност над 1,2820 да го клъцна за 1,26
              Ти света ли ще спасяваш или банкети ще правиш?Арарат си е Арарат,може да намериш некоя запазена консерва от предишния Ной.
              А за Нибиру няма да ви кажа истината сега.Ако ви кажа ,че идва и ще ни тресне-ще си оставите жените и дечицата гладни,ще се отдадете на разврат и пиянство,а човек трябва да си отива с достойнство.Я вижте ,,Титаник" и оркестрантите!
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добро утро и от мен!

Успешен ден на всички и много пари!
                На Йордановците и Йорданките - да сте живи, здрави, весели засмени и с пари обградени!
                http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Е ква реклама на сайт , бе пич ?? Това са новини . Да ги преписвам на ръка ли , що ли ??

Коментар

• благодаря за линка...мисля си, че в един момент няма значение какви хартийки има в акаунта ти ако реално експлоадира нещо и много се преекспонира, инциденти, валути... и от къде идват тези слухове, кой ги пуска?
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Йордановците да не се отърват от здраве
                      Хайде наздраве

Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                        а от понеделник?имаме днес данни от сащ следя и форекс фабриката и там излизат някой трейдъри от позиций точно заради данните но може би пазара ще остане нечувствителен към новините
                        въпроса е докъде и дали ще върневчера бяха новинаритепреди тях техничарите,днес страхът ще надделява над алчността ,затова днес страхливите няма да загубят.а алчните ще довършат започнатото
                        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

ми некав инцидент с ядрените им простотии, ма нема нищо официално, то от там нема и как да чакаме нещо официално де че новия ким че им земи главите
                          Там само акарите могат да оцелеят !!!!
                          Официално храната им стигаше до 15 юни
                          и бяха помолили хамериканците за
                          спешна хуманитарна помощ.
                          Инък "държавата" им гарантираше с купони
                          по едни 700 калории дневно.
                          Тва към 1 май миналата.
                          Кво е станало ни знъм
                          2-3 милиона сигур са мрели и канибълизъм як

Коментар

няма ли гимнастикати ше кажеш на де сме
                            Днеска не знам
                            Все си мисля, че сме за надоле ама,,,,,
                            петък ден на майстора.
                            Айде казвайте .

На Йордановците честито !!!!!

Коментар

видях нещо в форекс фабриката за корея но хич не обърнах внимание какво е ???явно е нещо важно
                              ми некав инцидент с ядрените им простотии, ма нема нищо официално, то от там нема и как да чакаме нещо официално де че новия ким че им земи главите

Коментар

Добро утро и честит празник, Пенчев по-темата да питам, що на Арарат ма прати не мои ли до Хижа Здравец , че ми е по- близичко, четохте ли за инцидента у кореята, дали не е туй нибируту
                                аз чакам да подкачи еврото малко по възможност над 1,2820 да го клъцна за 1,26
                                видях нещо в форекс фабриката за корея но хич не обърнах внимание какво е ???явно е нещо важно
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X