Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениеихааа тоя лав не го бях чувал над 20 години може и повечве
и от кога си на форекса викаш
ще големи ядове ще си навлечеш !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКъв тоя комар бре? Аз комЪрджия не съмЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобре щеше да бъде да съм младеж Сигурно можеш син да ми бъдеш. Както и да е. Когато съм събирал на алчните парите, сигурно си ходил прав под масата и си питал, това ли е небето
и от кога си на форекса викашwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениекакво за моя сайт младеж ти да не мислиш че може да залагаш на него
хахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз в игрална зала не съм влизал. В бинго също. Тото играя, 1-2 пъти годишно. Покер играя за удоволствие. Бих направил малко изключение, ако се добутам до Вегас или Монако, ама за твоя сайт - едва ли
хахахаwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениемхм добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениезавършха по добре от колкото си мислишМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениекак завършиха ПАЛАМУД МИЧУРИН вчераwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКъв тоя комар бре? Аз комЪрджия не съмwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениев почивата от форекс
може да спечелим нещо и от футбол
www.prognozibg.net
от понеделник и с прогнози за форексМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениев почивата от форекс
www.prognozibg.net
от понеделник и с прогнози за форекс
Коментар
-
в почивата от форекс
www.prognozibg.net
от понеделник и с прогнози за форексLast edited by liglioo; 07.01.2012, 12:08.www.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеУ топлите морета ли си още или се завърна на ШкорпиловциБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар