IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• единственото което виждам че много от хората които имаме реални профили спряхме да пишеме в тоя форум за такива дечица като вас
    от 1 месец чул за форекс
    за 2 седмици има 4ри занулени демо акаута иначе голям разбирач
    хората които са гости във ворума наистина трябва много добре да подбират на кого постовете да четат
    www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Реде, ся ща банне, задет си рекламираш наденицата...
      Аз си рекламирам щото си е убава
      и никои не подканям да купува
      щот няма количества
      Затова съм обявил доста висока цена
      плюс убиййствен суап
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
        м1 м 4 анализи и на дневна
        Аз мисля , че форекс търговията не е хазарт ! За теб двете неща се препокриват !!
        Няма начин да си стиснем ръцете по средата . Прави каквото знаеш ! Но бъди сигурен , че има вероятност колегите да те затрупат с контраанализи и да станеш за смях. И то само заради начина по който подходи..
        Успехи , все пак !!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Подканяма МОДЕРАСТА
          да си свърши работата !!!!!!
          Реде, ся ща банне, задет си рекламираш наденицата...

Коментар

• Подканяма МОДЕРАСТА
            да си свърши работата !!!!!!
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
              Какво ще има - анализи по графики от м5 до дейли или коефициенти ?? И ако е второто - то до кое си по-близо - до форекса или до хазарта ???
              м1 м 4 анализи и на дневна
              www.prognozibg.net

Коментар

а не прочете ли че от понеделник ще има и за форекс иначе нямаше да си правя рекламата тука и достатъчно форуми за футбол и така нататак
                Какво ще има - анализи по графики от м5 до дейли или коефициенти ?? И ако е второто - то до кое си по-близо - до форекса или до хазарта ???

Коментар

Мен ме дразни начина по който си набираш "пациенти" Хич не ми пука какво си писал и колко ти е голям.....акаунта !! Просто дразниш с тая автореклама на сайта ти. И то дразниш тези , към които "официално" се причисляваш. Но не отричам , че има и други - от тях ще захлебиш. Сигурен съм !
                  Анадънмо ????
                  Правиш реклама ( нелегално ) на сайт за хазарт във форум за форекс
                  Тъпо , нали??
                  а не прочете ли че от понеделник ще има и за форекс иначе нямаше да си правя рекламата тука и достатъчно форуми за футбол и така нататак
                  www.prognozibg.net

Коментар

чАДо мое може само да видиш коментарите които съм писал
                    и да провриш в демо акаунта си дали съм бил прав
                    и да дерзайш
                    Мен ме дразни начина по който си набираш "пациенти" Хич не ми пука какво си писал и колко ти е голям.....акаунта !! Просто дразниш с тая автореклама на сайта ти. И то дразниш тези , към които "официално" се причисляваш. Но не отричам , че има и други - от тях ще захлебиш. Сигурен съм !
                    Анадънмо ????
                    Правиш реклама ( нелегално ) на сайт за хазарт във форум за форекс
                    Тъпо , нали??

Коментар

Привет , Наивнико !
                      Наивно е да смяташ , че няма да зариби някой от тук. Не знам дали имаш идея , че четящите форума са десетки пъти повече от пишещите. Ето ти съвсем пресен пример :
                      около 3,30 тази нощ пуснах линк към тубата с един младеж , дето обикаля с някаква "Фърчилка" по брега от нос Емине до след Бяла. Тогава имаше 706 посещения за 4 месеца . Преди 1/2 час бяха 1135. 430 за 10 часа.!! А постовете са 20 - 30 . Та пича ме дразни и мене с тоя '"лов на полуидиоти" и съм сигурен , че ще захапе някой от публиката. Щот май се оказва , че тук пишещите сме като на сцена
                      чАДо мое може само да видиш коментарите които съм писал
                      и да провриш в демо акаунта си дали съм бил прав
                      и да дерзайш
                      www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        ...... Балък от тук няма да хванеш. Тук на гола кука не кълвем......
                        Привет , Наивнико !
                        Наивно е да смяташ , че няма да зариби някой от тук. Не знам дали имаш идея , че четящите форума са десетки пъти повече от пишещите. Ето ти съвсем пресен пример :
                        около 3,30 тази нощ пуснах линк към тубата с един младеж , дето обикаля с някаква "Фърчилка" по брега от нос Емине до след Бяла. Тогава имаше 706 посещения за 4 месеца . Преди 1/2 час бяха 1135. 430 за 10 часа.!! А постовете са 20 - 30 . Та пича ме дразни и мене с тоя '"лов на полуидиоти" и съм сигурен , че ще захапе някой от публиката. Щот май се оказва , че тук пишещите сме като на сцена

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Нямам никакво намерение да водя спорове с теб. Елементарното, което трябваше да направиш от уважение към пишещите тук е да кажеш, пичове имам едно проектче да събиране кинти на балъци, разгледайте го и си кажете мнението. Балък от тук няма да хванеш. Тук на гола кука не кълвем. голям зор да се цъка по мобилен. Толкова не съм писал
                          мдам на някой да съм поискал пари за нещо
                          че не мога разбера
                          ти туп ли си или олигофрен
                          не ми отговаряй ясен ни е отговора
                          www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Бе не знам , ама рехаво ти е сайтчето :

1) Половината му апликации не се зареждат и цветовете са потискащи

2) Пълно е с правописни грешки на английските отбори . По-добре ги изписвай на английски за да е по-малка излагацията .

3) Залозите не се обновяват и са нашляпани как дойде

4) Явно футболът (доказано сложна игра е ) - не го разбираш

5) Форексът е "много по-лесен " ама ме съмнява че ще го вдяваш повече от фултболерството , но да видим ....Най-много да ти контрим "форекс-залозите".

На тебе май целта ти е да се занимаващ с бетинг , но да ти кажа че там фалитите са многократно повече, отколкото чистия бъкет-форекс ...Ако ме разбираш
                            пич излагаш са
                            1во сайта работи перфектно
                            2ро на тебе всичко ти е подтискащо от загубите ти от форекс
                            3то относно правиписните грешки за отборите пиши лично на bet365 bwin
                            4то футбола е сложна игра за тези които не го разбират аз съм се доказал че го разбирам
                            5то с форекс са занимавам то толкова години
                            от кото ти сигурно нямаш и толкова сделки
                            така че мойто момченце образовай са по темите които пишеш за да не са излагаш за пореден път
                            www.prognozibg.net

Коментар

ихааа тоя лав не го бях чувал над 20 години може и повечве
                              и от кога си на форекса викаш
                              Нямам никакво намерение да водя спорове с теб. Елементарното, което трябваше да направиш от уважение към пишещите тук е да кажеш, пичове имам едно проектче да събиране кинти на балъци, разгледайте го и си кажете мнението. Балък от тук няма да хванеш. Тук на гола кука не кълвем. голям зор да се цъка по мобилен. Толкова не съм писал

Коментар

хахахахаха
                                Бе не знам , ама рехаво ти е сайтчето :

1) Половината му апликации не се зареждат и цветовете са потискащи

2) Пълно е с правописни грешки на английските отбори . По-добре ги изписвай на английски за да е по-малка излагацията .

3) Залозите не се обновяват и са нашляпани как дойде

4) Явно футболът (доказано сложна игра е ) - не го разбираш

5) Форексът е "много по-лесен " ама ме съмнява че ще го вдяваш повече от фултболерството , но да видим ....Най-много да ти контрим "форекс-залозите".

На тебе май целта ти е да се занимаващ с бетинг , но да ти кажа че там фалитите са многократно повече, отколкото чистия бъкет-форекс ...Ако ме разбираш
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X