IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ааа, докторе аз сутринта казах да се внимава...
    Ама изкарах некой леф от късите де (пу да не ми е уроки)

ПП: Миналия път Реда като ме супордишваше че съм натежал на каруцата ми даде едни идеи!!
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      Дофторе!
      В следващото издание на речника ще бъдещ прекръстен на РОБОКОП!
      Много Добра Идея да си сменя ник-нейма >>> но след Нова година ако оцелея до тогаз
      ПП . днес заранта мислех и дадох прогноза тук че ще има едни бързи 150 пипса от 1,3450 до 1,3300 ама беше идеален пример че когато мисля нещо не става щот мисленето явно е стадно чувство и когат мисля и разсъждавам значи съм еднъ голяма и проста оФСъ >>> затуй е най добре трейдъра да е кат РОБОКОП
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
        Ко става, ко става ...разсипаха ме днес. цял ден +10 от 19 входа. .... днес реших да държа позиции с по големи таргети да са еба в мислителя
        Комарджи ,същата работа .Вчера си викам ,ще държа малки позицийки за повече таргет. Едва ли му майката като се залюшка , а аз само гредам към 16.00 часа се взех у ръце ,ама късно все пак прибрах 6 х 5-6 пипа
        Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
          Ко става, ко става ...разсипаха ме днес. цял ден +10 от 19 входа. .... днес реших да държа позиции с по големи таргети да са еба в мислителя
          Комърджи тва е за лаиците като мене бря
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• майката му е петролеца-сега!!!
            вижте кво става 102.7
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ко стааа, голяма мисъл днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                Мерсаж ама нервите ги поддържам чрез бяло домашно вино >>> 80 литра и има голяма опасност да не стигне или дроба да не издържи пу пу пу да не чува дявола >>>> да не получите инфаркт >>>> в момента как изглеждам

Здрасти Е , кво е винцето ? мойто Бялото е Ракацители . Приятелски съвет тури стопа така ,че да ти остане началното салдо по сметката .Така ще спечелиш повече симпатизанти(евентуално клиенти) от колкото сегашния ти стоп. Все пак ще се радвам ,ако ти излезат таргетите преди КОЛА или стопа .Имаш шанс според мен около коледа .Успех. Сметката риал ли е?
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Дофторе!
                  В следващото издание на речника ще бъдещ прекръстен на РОБОКОП!
                  Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• И с агентутурата не се иебавай Ко стааа, голяма мисъл днес. Надоле ще избие, ама към края на сесията

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                      Ами точно това обясних преди малко че техниката на ЕБЛЬОВКАТА е такава >>>> в случая при препродаденост дава сигнал за дълги и това че съм на минус в момента с дългите не означава че стопа ще бъде ударен
                      Eбльоооо .... не съ ебавай с апаратутурата .....

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                        Ебльо сам ще прецени ,но аз бих ползвал поне някакъв филтър да не влизам против тренда.
                        Ами точно това обясних преди малко че техниката на ЕБЛЬОВКАТА е такава >>>> в случая при препродаденост дава сигнал за дълги и това че съм на минус в момента с дългите не означава че стопа ще бъде ударен задължително
                        Last edited by Ебльо Еблев; 16.11.2011, 21:12.
                        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• МАНИЯШКО
                          http://www.youtube.com/watch?v=lN5aWYZo0WM&NR=1
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Има нещо мазохиско в таз търговия
                            Лимита няма и три фигури, а
                            стопа 9-10 фигури
                            Да не споменавам, че дори и да не
                            удари стоп акаунта може да се спомине
                            само от отрицателен суап
                            Златна ти уста Реде >>> на това е базирана идеята на ЕБЛЬОВКАТА >>> когато мине в препродаденост /прекупеност кУрсо требе да се върне обратно и да даде таргета >> и с други думи казано >> по скоро ще даде таргета на три фигури >> отколкото да ми вземе стопа на десет фигури мазохизъм е но чрез здрави нерви съм засега на 65 % плюс за три месеца и половина

Коментар

• Нещо,което ме освежи:
                              Стив Кортез от CNBC:,,Можете да разберете,че светът е с главата надолу по това,че ЕЦБ се ръководи от италианец,а Ватикана-от германец"
                              Наздраве на всички с червено винце!
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• според мен ще ка4и
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X