Първоначално изпратено от MG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеНаписАл сАм:
Търгувай внимателно със стадото и смело срещу него. Някой ми се смееше. Ама не съм го измислил аз, нито ви батьо ви Овча Мисъл!!!!
И сутринта казах да не се пренадате ама.... Естественно имаше само пресантиман и никаква доза логика. Ама нещата остават.
Сега чакам поредната къса да затвори на 50% и бегам като бит бедерас от пазара
После ще усерявам както казва Спарта.
ПП:
FITCH: EURO-ZONE CONTAGION POSES THREAT TO U.S. BANK RATING OUTLOOK
Ей, който оцелее докато свърши кризата да му викате "Трейдър". С кепитъл "Т"
Коментар
-
абе не знам, ама щом и бакалията отсреща на блока знае , че Юропата е мноо зле и юрото ша пада(разговор от днес на обед понеже знае с ко се занимавам). та щом веке куцо и сакато знае , че юрото ще пада имайте едно на ум. то немой сички да пичелим….системата не е измислена така!.... я продължавам да съм от отцепниците и все още гледам на север.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениев случая при препродаденост дава сигнал за дълги
за сичкото тръдър,
нещо съ ебафаш май
факльо, а
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениезлатна ти уста Ицка>>> стадото и мисълта офЧа сочи надоле >>>да видим пак ще излезе ли права ЕБЛЬОВКАТА или ще ме наиграе тоз път
, ама се надявам да съм от правилното, което уж е стадо, а то ГЛУТНИЦА ВЪЛЦИ
, та мисля да ги подържа още малко тия позиции, или поне тая от 1.36, другата може и да я затворя на 0, ако стигне до 1.3483
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеАбе , гледам , че всички днес сме решили да държим за по-далечни цели. И ми се струва, че май прекалено много сме се вторачили в ЛЕГЕНДАРНОТО
Аз съм с две къси - едната от 1.36, която си беше определена за дългосрочна, дето първо и бях писал таргет 1.345, вчера преди да си легна го преместих на 1.3395, а днес я пуснах на 1.3295
Другата къса е от 1.3483, като първо я ислех за 20-на пипса, после се полакомих за 40 и...
От друга страна гледам , че всички взеха да се притесняват за Еблев , а предният път , като стана така и те след няколко дни му излезнаха целите.
Та дилемата е - къде е стадото
Търгувай внимателно със стадото и смело срещу него. Някой ми се смееше. Ама не съм го измислил аз, нито ви батьо ви Овча Мисъл!!!!
И сутринта казах да не се пренадате ама.... Естественно имаше само пресантиман и никаква доза логика. Ама нещата остават.
Сега чакам поредната къса да затвори на 50% и бегам като бит бедерас от пазара
После ще усерявам както казва Спарта.
ПП:
FITCH: EURO-ZONE CONTAGION POSES THREAT TO U.S. BANK RATING OUTLOOK
Ей, който оцелее докато свърши кризата да му викате "Трейдър". С кепитъл "Т"Last edited by Nekaduren Astrolog; 16.11.2011, 22:11.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеАбе , гледам , че всички днес сме решили да държим за по-далечни цели. И ми се струва, че май прекалено много сме се вторачили в ЛЕГЕНДАРНОТО
Аз съм с две къси - едната от 1.36, която си беше определена за дългосрочна, дето първо и бях писал таргет 1.345, вчера преди да си легна го преместих на 1.3395, а днес я пуснах на 1.3295
Другата къса е от 1.3483, като първо я ислех за 20-на пипса, после се полакомих за 40 и...
От друга страна гледам , че всички взеха да се притесняват за Еблев , а предният път , като стана така и те след няколко дни му излезнаха целите.
Та дилемата е - къде е стадото>>> стадото и мисълта офЧа сочи надоле >>>да видим пак ще излезе ли права ЕБЛЬОВКАТА или ще ме наиграе тоз път
пп. който знае дека е стадото >>> винаги ша пИчелиLast edited by Ебльо Еблев; 16.11.2011, 22:18.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Абе , гледам , че всички днес сме решили да държим за по-далечни цели. И ми се струва, че май прекалено много сме се вторачили в ЛЕГЕНДАРНОТО
Та дилемата е - къде е стадото
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко продължи дълго време този РЕЙДЖ ще искараш големи кинтиХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЗлатна ти уста Реде >>> на това е базирана идеята на ЕБЛЬОВКАТА >>> когато мине в препродаденост /прекупеност кУрсо требе да се върне обратно и да даде таргета >> и с други думи казано >> по скоро ще даде таргета на три фигури >> отколкото да ми вземе стопа на десет фигуримазохизъм е но чрез здрави нерви съм засега на 65 % плюс за три месеца и половина
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеЗдрасти Е , кво е винцето ? мойто Бялото е Ракацители . Приятелски съвет тури стопа така ,че да ти остане началното салдо по сметката .Така ще спечелиш повече симпатизанти(евентуално клиенти) от колкото сегашния ти стоп. Все пак ще се радвам ,ако ти излезат таргетите преди КОЛА или стопа .Имаш шанс според мен около коледа .Успех. Сметката риал ли е?ако пазаря ми взема стопа на 1,2848
ПП . Нивото на стопа не съм го измислил ей така >>> ами е началото на вълната на дневна от 10.01.2011 >>> сметката е реалХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеМного Добра Идея да си сменя ник-нейма>>> но след Нова година ако оцелея до тогаз
ПП . днес заранта мислех и дадох прогноза тук че ще има едни бързи 150 пипса от 1,3450 до 1,3300 ама беше идеален пример че когато мисля нещо не ставащот мисленето явно е стадно чувство
и когат мисля и разсъждавам значи съм еднъ голяма и проста оФСъ
>>> затуй е най добре трейдъра да е кат РОБОКОП
мисленето му е цакатаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар