на едночасова е на път да пробие вратна линия и май че одим към 1,29
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
у Америката:Потребителските кредити за ноември са 20.400 млрд. USD, очакваше се да достигнат 7.200 млрд.
напазарили са пари ,сега трябва да напазарят с тях нещо,ако не са ги изхарчили вече по коледните и новогодишните пазаренетаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениетука стана мътна и кървава ... абе що акаунта не е с още 3 нули отзад
хич нямаше да се чудя какво става а щях да прибирам 5 пипса на горе 5 на долу
и пей сърце
ама ... нааа ... пусто
кат няма нули ще се пулим и маем
дет ги имаш са ти многоЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от R2S Разгледай мнение6 000 000Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениесамо не разбрах кво общо имат другите двойки с движението евро /долар
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКато се загледах на 5 мин. в момента прави надолу вълна Е от клин. Много вероятно е след като стигне 1.2725, да обърне и да се юрне нагоре.
Долар йена. евро паунд и австралиец долар също дават някакъв нишан за евро долар нагоре. да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеаз не може да смета добре а и терминологията ми куцаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеот уважение казвам така на всички които съм забелязал, че знаят и могат
2711при мен беше, сега е 2721.... и разте на всеки 15мин с един пип
Долар йена. евро паунд и австралиец долар също дават някакъв нишан за евро долар нагоре. да видим. при обръщащ клин шанса да изпълни таргета 1.28 е 69%Last edited by 4un4o; 09.01.2012, 22:10.
Коментар
Коментар