IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Добрутро! Леееекичко ме навеждате с франка
    Добро утро и успешен ден
    Франка съм го запланувал на 1.10 Е/CHF до 3 месеца
    Дано да стане и по рано .

Коментар

• до 9.00..... 10.00 можем да очакваме 2735
      Last edited by strannik; 10.01.2012, 09:14.
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Добрутро! Леееекичко ме навеждате с франка

Коментар

• benchmark

здравейте, от снощи имам проблем с логването прес webtrader-a на бенчмарк.
          някой има ли същия проблем или поне да даде акъл какво мога да проверя при настройките? до вчера всичко функционираше безпроблемно, не съм правил промени или ъпдейти по пц-то. мерси и успешна търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
            добро утро.
            мисля че разгадах какво движение предстои
            прави са тези които допускат първо нивата около 2900 и евентуален последващ
            ход надолу с ново дънотова е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060след известни наблюдения и баяниястигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо моделаспоред мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
            ще се опитам да задам и времеви диапазон през които това ще стане
            за да мога да определя и някакво време ми трябват наблюдения на три часова графика ,такава нямами за мен е сложно да я вадя ,време требе, НО това кето може да служи като индикатор за начало на процеса е премстване ........примерно на часова
            точно на 1.2766.Зеленият бар от 6.00 е преместил на 2768 при мен .
            Last edited by strannik; 10.01.2012, 07:42.

Коментар

• добро утро.
              мисля че разгадах какво движение педстои
              прави са тези които допускат първо нивата около 2900 и евентуален последващ
              ход надолу с ново дънотова е модела по които досега се изпълняваше спускането от нива 3060след известни наблюдения и баяниястигнах до допущението а по късно и до твърдението че гореспоменатият модел е приключил и това което наблюдаваме в момента е едно лъжливо увличащо движение потвърждаващо моделаспоред мен предстои още един тест на 2725 които ще премине в две последователни спускания от около сто и петдесет пипа като второто може да е по голямо т.е. първото до ниво 2580 и после второто.
              ще се опитам да задам и времеви диапазон през които това ще стане
              Last edited by strannik; 10.01.2012, 06:50.

Коментар

• Децата да си лягат!!!Късно е вече!!!

Коментар

• И следващите 3-4 дни няма да е, но ти си знаеш.
                  Успех все пак!

Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
                  далеко далекоо но не съм казал за днес
                  чакам го най късно до края на седмицата
                  късата която чакам ми е с 0.9 лота
                  а между другото си пускам нагоре и надоле за по малко 10 20 в посока се файда
                  http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                    и 1530 е далече..
                    далеко далекоо но не съм казал за днес
                    чакам го най късно до края на седмицата
                    късата която чакам ми е с 0.9 лота
                    а между другото си пускам нагоре и надоле за по малко 10 20 в посока се файда
                    www.prognozibg.net

Коментар

• и 1530 е далече..

Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнение
                      алиоо дългите на злато къде сте някой каза 1670 за днес
                      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Аз па най нахално (може би и тъпо) си праскам къси...

Коментар

• Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнение
                          Посоката е нагоре.. Минимум до 1.2866 ще стигнем тази седмица
                          ако цяла седмица стигаме до 1.2866 то ше си мрем от скука

Коментар

• Посоката е нагоре.. Минимум до 1.2866 ще стигнем тази седмица
                            Last edited by Learn how to win in FX :); 10.01.2012, 00:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                              на едночасова е на път да пробие вратна линия и май че одим към 1,29
                              Ще оди .. ще
                              ама се чуди от къде да забие към 1.266 next 1.2525 next 1.2222 next 1.1991

хо хо хо

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                сега се пазари злато на пролет ще цъфне(обещавам)
                                браво чадо
                                www.prognozibg.net

Коментар

Working...
                                X