Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи то ако отидем там няма ли да ходим да пълним гапа
Те винаги се запълват, но
не стане ли в рамките на 24 часа
човек не требе много да им се нада !!!
Поне така съм забелязал,,,,,,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМи то ако отидем там няма ли да ходим да пълним гапа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеАз ще Бъхтъ МАМУНА
уж от хората ще ставаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеРано затвори и оти си МАМУН и
стоп даде на най-голямото ускорение влезна
Требе да видя нещо под 1.3290 и веднага затварям !!!
ЛАКУМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЕм тъй де,аз кат ви говорех скоро за печатници,някой викаха,че с печатане не са оправала работата.Ми кат друго нищо не помага и има недостиг на манги/по ученому,,ликвидна криза"/,това е последната надежда.Криза НЯМА! Това е нормалното състояние на нещата...
и колкото по-дълго продължи, толкова по-добре и повече тиквари ще бъдат поставени на правилните места в целия пейзаж...
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениедобър вечер
продавате ли. или купувате.ориентация дайте,малко
графиките май сел?--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНай-вероятно вече знае,че ,,протестиращи" са щурмували посолството на Великобритания в Техеран,а оттам пътят на логиката е ясен-олиото ще скочи,а доларът засега ще си почине.
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМилиони МАМУНи в момента са против менеАз затворих по рано, един стоп отнесох - ти рИвеш
Коментар
-
Коментар