IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Америката ква каша забърка навсякъде по света.Почнах да ги изреждам ,ама не ми стигат пръстите на ръцете и краката.Сега с тези ПРО друг батак готвят.
    лош,лош
    покварен финансов свят

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
      От време на време хвърлям по едно око при Возни и той от доста време я кара на принципа :,,Едно си баба знае,едно си бае".:
      +1
      за Вожин има само
      една посока ,
      все нагоре гледа
      завалийката и все
      някога ще познае

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
        Риск апетита ще ви размаже мечешките кратунки
        пили си хапчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          аз па за суинга нагоре съм дълъг @ 3314 , като вече си зех 15 пипа с 1/2
          Аз с ВЕРОЛОМНИ ПРЕСТЪПНИЦИ
          не мога да се меря !!!
          Подремнах и с нови сили
          С малко влизам
          късо 1.33344
          стоп 1.33444
          лимит 1.33111
          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Риск апетита ще ви размаже мечешките кратунки

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Затворих на 1,33188
              МАМУН взе повече от мене
              Писна ми !!! Отбой
              аз па за суинга нагоре съм дълъг @ 3314 , като вече си зех 15 пипа с 1/2
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Затворих на 1,33188
                МАМУН взе повече от мене
                Писна ми !!! Отбой

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                  на пазара отдавна не е имало по запе4ена ситуация
                  Америката ква каша забърка навсякъде по света.Почнах да ги изреждам ,ама не ми стигат пръстите на ръцете и краката.Сега с тези ПРО друг батак готвят.
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• ....

на пазара отдавна не е имало по запе4ена ситуация

Коментар

• Въъъъъъ въъъъъъъъъъъххххххх
                      http://www.youtube.com/watch?v=_P0zyBrLKdQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнение
                        Тъй като не знам как се пуска нова тема а и може би не е нужно реших да ви питам в тази. И без това тъкмо ще видят въпроса хората дето са по-нясно по темата.
                        Та, става въпрос, че се притеснявам относно слуховете за скапване на еврото, а пък имам парици баш в тая валута. В момента съм предприел преминаване към швейцарския франк. Знам, че го вързаха, но според мен при едно евентуално потъване на еврото швейцареца ще среще въженцето от воденичния камък и ще остане да плува на повърхността. Правилно ли мисля? Добра идея ли е да се държат франкове? Трябва ли и да диверсифицирам с малко долари примерно? Или паундове?
                        Идеята не ми е да печеля от спекулации. Това, което искам е по възможност да си запазя стойността на капитала ми без да се налага да жертвам ликвидността му чрез покупка на някакъв имот или да ги затварям в нещо друго.
                        Предварително благодаря на всички отзовали се
                        То има вече такава тема потърси назад
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Тъй като не знам как се пуска нова тема а и може би не е нужно реших да ви питам в тази. И без това тъкмо ще видят въпроса хората дето са по-нясно по темата.
                          Та, става въпрос, че се притеснявам относно слуховете за скапване на еврото, а пък имам парици баш в тая валута. В момента съм предприел преминаване към швейцарския франк. Знам, че го вързаха, но според мен при едно евентуално потъване на еврото, швейцареца ще среще въженцето от воденичния камък и ще остане да плува на повърхността. Правилно ли мисля? Добра идея ли е да се държат франкове? Трябва ли и да диверсифицирам с малко долари примерно? Или паундове?
                          Идеята не ми е да печеля от спекулации. Това, което искам е по възможност да си запазя стойността на капитала ми без да се налага да жертвам ликвидността му чрез покупка на някакъв имот или да ги затварям в нещо друго.
                          Като цяло какво смятате, че би се случило с CHF, GBP И USD при едно скапване на еврото?
                          Предварително благодаря на всички отзовали се
                          Last edited by Ov4ar4eto_KaliTko; 29.11.2011, 16:26.

Коментар

• От време на време хвърлям по едно око при Возни и той от доста време я кара на принципа :,,Едно си баба знае,едно си бае".:

,,Предположительно, заключительный зигзаг [a]-[b]-[c] of E of (B) завершил крупный горизонтальный треугольник (B). Если предположение верно, то логично ожидать продолжение восходящего тренда в качестве волны (С)."

То не че не е вероятно и да познае.
                            Attached Files
                            Last edited by Пенчев; 29.11.2011, 16:20.
                            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Сложи ли поне 0,07 ????
                              0.1
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                                ГАПА,ГАПА,ГАПА
                                Сложи ли поне 0,07 ????

Коментар

Working...
                                X