Първоначално изпратено от greedforsuccess
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЧадо мое,
тез картинки що не дойдеш оттатък да ни ги показваш.
все психолози сме се събрали там - компетентни сме и помощ може да окажем ......
Комарджи за мен терапиите са: пари, пари+жени, пари+жени+коли и пари за всичко останало Останалото са бошлаф приказки.
Ей ви ей тука за допълнително прочистване на атмосферата
В тоя интернет сякакви сайтове имало Само пишеш в гугъл и сумати информация се показва, богата работа
Оффф някой беше писал че най-лошият вариант бил еди си кой, пък аз казах че е да се закотви и да не мръден ни нагоре ни надолу и то взе че си остана почти на място. Калпав пазар как го търгувате не знам, некви идеи
Как да печелим когато пазара не се движиLast edited by Andi11; 10.01.2012, 22:03.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеgreedforsuccess голям си ГАДЖАЛ !!!!
ПФУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
МОДЕРАСТА !!!!!!!
Ама ти си виновен с тея прасета. От форум за търговия стана кочина, безобразие
И накрая не се разбра и за фигурите точно от де им идва и името
Хайде една песновка, може и да я пусках вече, ама пак, те не умръзват
http://www.youtube.com/watch?v=7yS8K...ure=plpp_video
Тъкмо да се прочисти атмосферата
п.п. Да се слуша на цял екран на 1080пLast edited by greedforsuccess; 10.01.2012, 22:16.Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
[QUOTE=greedforsuccess;1059197109]Ейййй изживотинчихте се тука бре хайвани. Реде и му се вика кочина не обор или ти ги държиш на едно място с тИлетта и овцити
Чадо мое,
тез картинки що не дойдеш оттатък да ни ги показваш.
все психолози сме се събрали там - компетентни сме и помощ може да окажем ......Last edited by Andi11; 10.01.2012, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениена 4 часа болинджера е свит ,като змия очиларка за скок
май ще пробвам къси ако се размие тропаницатаМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Поздрав за ХОРАТА !!!
http://www.youtube.com/watch?v=lrgaaIdc5Y4Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениекупи си да си имаш
май ще пробвам къси ако се размие тропаницатаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от BuyHUI Разгледай мнениемай ще трябва да купувам братле не става както мислехМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеза трети път прехвъли на 2766
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеза да мога да определя и някакво време ми трябват наблюдения на три часова графика ,такава нямами за мен е сложно да я вадя ,време требе, НО това кето може да служи като индикатор за начало на процеса е премстване ........примерно на часова
точно на 1.2766.Зеленият бар от 6.00 е преместил на 2768 при мен .Last edited by strannik; 10.01.2012, 20:43.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар