Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеМи да пипа!
Аз Реда съм го уредил с поддръжка
Сериозно тия движения вчера след 00:00 и днес пак по това време са ми инересни...Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДобра стига, странник в странна страна!
Ся как се праят бързи 10 лефа: клоуз на късото и при 1.3470 нановоМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЛека на нощната смянаИ утре е ден
Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеДано си прав! Щото и на мен ми се чини.. Нулевия стоп спасява ама ще има ЯйцА на Очи май
ПП: Наивник, що си играеш с индексите като чуваш петела????Но от двата вида нечуваемост имам по голяма такава при индексите
Акции и индекси търгувам от 13 години. На форексо нищо не му фащам
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТук някво дълго се печеМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТук някво дълго се пече
ПП: Наивник, що си играеш с индексите като чуваш петела????Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Нещо за слушане: http://tunein.com/station/?StationId...rofile_oneline
И на енергото и на топлото майката... Разсипници!Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе съм съгласен. Много яко е тва с чистенето. Махаш скарата, включваш и след два часа е кат новаХихих и да е жив и здрав електромера
Нямам идея с колко ток вдига 500 градуса
ППП: Реде не е баш така че ги дига ои държи само + изолация ако е в шкафа.. некъфф термос.
Разсипии със печене на уеб във фурната и квото се сещаш не дигат повече от 20лв сметката! Не ми се смята в моментума!!!
Тия твойте негря ще ги ебе крали марко по нощите, да знаешLast edited by Nekaduren Astrolog; 16.11.2011, 23:42.Купувам наденици!!!!!!
Коментар
Коментар