IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• астролога да тръгва до магазина че ще свършат бадемите
    Last edited by strannik; 09.12.2011, 12:19.
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от CARPoff Разгледай мнение
      И дивергенции на 1 и 2h. Продължавам да си чакам 1.38.
      Сигурно пропускаш един незапълнен гап от 25.11.2011

Коментар

• Как ема 21 на 5 мин устиска напъна за надоле на 1 мин чаша с дръжка - трендпродължаваща фигура. стопа под дръжката 1.37
        Къде е онзи трендотърсач??/
        Last edited by 4un4o; 09.12.2011, 12:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          на обратно се рита рядко но днес е особен ден според моя боб
          моя боб е скъсен от вчеракъс боб
          днес ми казва пас
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• от къде си се добрал до дилърския чат Чунчо?
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Верно, верно... явно снощи много ми се е спало... Грешката е в моя телевизор..

Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              Все пак да не забравяме какво каза РЕДА - днес да не гледаме графики, а новини...
              Аз го казах ,...Реде тебе похвалиха.Стана като с онеправдания кон .Коня има по-голям ,пък всички магарето хвалят.[/QUOTE]
              http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                на дневна графика ,временните работи са от 7 до 15 дена-средно временно
                доста години ги наблюдавам.временни ми ти работи пробвал съм да ритам наобратно.не един път боли
                на обратно се рита рядко но днес е особен ден според моя боб
                Last edited by strannik; 09.12.2011, 12:08.

Коментар

• Ей Ви малко плява, за нагоре
                  11:36. EUR-USD (1.3334). Непосредствена техническа бариера към 1,3365-75, с риск от повторен тест на дъната . amc-forex.com

11:12. Индексите в Европа спадат средно с 1 %. От технически аспект обаче спада от 2 декември има временен характер . amc-forex.com

11:05. Дилърски чат: Днешните решения на евро лидерите създават условия за трайна финансова стабилизация в Еврозоната

11:04. Дилърски чат: Евро-долар се очаква да остане подкрепено в зоната към 1,3250-30 през американската сесия

11:01. Европейските пазари показват признаци на трайна стабилизация. Разликата между доходностите на европейските облигации се свива. Меркел заяви, че началото на форума е много обещаващо, а ЕЦБ изкупува облигации на периферни държави

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                    всичко е временно даже и времето
                    на дневна графика ,временните работи са от 7 до 15 дена-средно временно
                    доста години ги наблюдавам.временни ми ти работи пробвал съм да ритам наобратно.не един път боли
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      еврака обърна посоката и на дневна какви фигури нагоре сънувате.и да има нещо ще е временно.понякога гледам графиките,после,чета тука мнения и си мисля, дали нямам температура аз скоро в дълги не влизам.поне 7-10 дена
                      само ще скъсявам .успех на хората
                      всичко е временно даже и времето

Коментар

• Първоначално изпратено от CARPoff Разгледай мнение
                        когато MACD е над 0 е ковергенция, под 0 дивергенция
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                          Тихо тихооооооо !!!!
                          Всеки си има своите 3 минути слава
                          днес съм аз

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Имаш да връщаш от вчера?? Опасно е има чук на 1 час.
                            10:14. EUR-USD. Пазарни слухове за бидове на централни банки в зоната към 1,3270-50

Коментар

• еврака обърна посоката и на дневна какви фигури нагоре сънувате.и да има нещо ще е временно.понякога гледам графиките,после,чета тука мнения и си мисля, дали нямам температура аз скоро в дълги не влизам.поне 7-10 дена
                              само ще скъсявам .успех на хората

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                Все пак да не забравяме какво каза РЕДА - днес да не гледаме графики, а новини...

Аз го казах ,...Реде тебе похвалиха.Стана като с онеправдания кон .Коня има по-голям ,пък всички магарето хвалят.
                                Тихо тихооооооо !!!!
                                Всеки си има своите 3 минути слава
                                Last edited by REDA; 09.12.2011, 11:34.
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X