IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей НОВАК пак ги изкърти бичетата. бравос . пешееееееееее нещо не се обаждаш мълчиш кат поп пред попадия . . давай еврооооооооооооооо

Коментар

• Тъкмо после като тръгне еврака нагоре ще има и злато нагоре.

Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Злото и среброто им резнаха чутурата
      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        Злото и среброто им резнаха чутурата
        Курбан ще правим ли?

Коментар

• Злото и среброто им резнаха чутурата
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Аааа,

тя доларата чукнала 1,50

Коментар

• Аз се чудя що не върят нещата. Тя банката на Дедо станала за купване Буй малко тук в 5.23

Коментар

... стана триъгълник ...
                Къф ? Бермудски или женски (на удоволствията) ...Нъл знаеш вица за разликата между социализма и оргазма ?! ....При социализма се пъшкало повече
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Опа - ново дъно.. 2945

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Ей го швейцарското БНБ почна да купува евраци

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                    Добър ден от мен..
                    Днес изпуснах търговията... цял ден се мотам по едни срещи и айде изпуснах новото дъно...
                    Еблев дай да видим тоя триъгълник, че и аз съм за дълги вече.. много пропадна тая седмица нещо...
                    Между 1,2965 и 1,3003 на М5
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Упс, още едно дълго 2950

Коментар

• Добър ден от мен..
                        Днес изпуснах търговията... цял ден се мотам по едни срещи и айде изпуснах новото дъно...
                        Еблев дай да видим тоя триъгълник, че и аз съм за дълги вече.. много пропадна тая седмица нещо...

Коментар

Споко Мамун стана триъгълник >>> под 1, 2902 няма да пада >>>после сме само нагоре в небесата
                          Ей го швейцарското БНБ почна да купува евраци

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Добра вечер! Тегава работа Бутнете го малко да прескочим поне 1.30 че ей ся ще цамбурнем инак към Ебльов стоп /и мой/
                            Споко Мамун стана триъгълник >>> под 1, 2902 >> 1,2909 >>>1,2922 няма да пада >>>после сме само нагоре в небесата
                            Last edited by Ебльо Еблев; 14.12.2011, 17:58.

Коментар

• Добра вечер! Тегава работа Бутнете го малко да прескочим поне 1.30 че ей ся ще цамбурнем инак към Ебльов стоп /и мой/

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                не злорадствам ей
                                опитвам се да ти кажа,какво мисля .за да не се набутваш-според мен
                                и вчера мисля ти написах за еврото и днес пак ти се обяснявам за канадеца .мисля,че съм подготвен.може и да греша.може ти да си прав.нали си мой човек от най хубавия град.искаше мнения
                                рискувам тука като ти пиша кво мисля. може да се изложа, какво злорадстване
                                успех
                                е то аз се излагам засега ама кво толкова нали за тва сме тук да споделяме, важно е акаунта да не спада пък дългите евра още ги държа

Коментар

Working...
                                X