IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ММ да и аз днес доста изгубих, но какво да се прави. Един ден печелиш, друг губиш. Такъв е живота, неможе само нагоре, трябва и надолу, за да има равновесие... Човек се учи докато е жив. Грешката, бе че нямах стоп на късата, но друг път ще се знае.
    Сега ще ближем рани и отначало!

Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
    не се ръбя бе човек, просто си имам позиция/ толкова ли е лошо/ напълно възможно е да изгубя , нима твоите позиции са 100 процента печеливши, а колкот за слушането. Слушам го щот знам ,че е по-дълго на пазара от мен и мога да уча от него. Туй то
    http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Анон чадо ,
      я си кажи мнението за днешните
      действия на централните банки !!!!!
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
        ко нещо е пазара ... за едни мечата идея е жива докато не стигне 36 ... за други бичата идея е жива докато не стигне 36 .... въпрос на гледна точка ....

Успехи ...

П.П. Хубаво нещо е да се ръби човек и да има хъс .. дано да приемаш поне това дето ти думат хората ... сред всичките приказки има доста ценни неща ... разбира се че повечето е плява ... но пък за малките късчета злато си струва да изкопаш всичката купчина с пясък ... друг е въпроса след колко време ти увира тиквето
        не се ръбя бе човек, просто си имам позиция/ толкова ли е лошо/ напълно възможно е да изгубя , нима твоите позиции са 100 процента печеливши, а колкот за слушането. Слушам го щот знам ,че е по-дълго на пазара от мен и мога да уча от него. Туй то

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Бях останал с впечатлението, че търгуваш с акции.
          Моя е грешката.
          Успех!
          И аз искам да търгувам с акции ама немам минимум 25К зелено за целта Перкам през най-измисления бъкет на света и даже не знам дали ще ми даде да си изтегля кинтите

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Къв сетълмент бре бъкет с CFD-та Аз ти казвам тва което ми пише в акаунта. Да не мислиш че бъкето сетълва некви акции изобщо Той си търгува некви цифри
            Бях останал с впечатлението, че търгуваш с акции.
            Моя е грешката.
            Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Ти днес си изпаднал в еуфория.
              Днес BAC се търгува "без дивидент". На 2 декември му е сетълмента, а на 23 декември ще ти дойде по сметката.

Малко за балъци взе да ни взимаш.
              Къв сетълмент бре бъкет с CFD-та Аз ти казвам тва което ми пише в акаунта. Да не мислиш че бъкето сетълва некви акции изобщо Той си търгува некви цифри

Коментар

А уе пичове, на дедо банката и дивидент снесла днес
                Ти днес си изпаднал в еуфория.
                Днес BAC се търгува "без дивидент". На 2 декември му е сетълмента, а на 23 декември ще ти дойде по сметката.

Малко за балъци взе да ни взимаш.

Коментар

• Ако си спомняте (малко вероятно)
                  чаках си едно дълго от 1.3475
                  Е дочаках си го барбар с едно от 1.3429
                  1 Но за жалост с малки обеми
                  2 Но гарнирани с едно дълго златце
                  3 Но пак с малки обеми

П.п. Но няма никакво значение

П.п.п. Щях да забравя
                  Честито на печелившите
                  Last edited by Fi4eto; 30.11.2011, 17:36.
                  Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Всичко заради теб стана !!!
                    Не каза килата на ПРАСИТО
                    и не можехме да оценим пазарния риск !!!
                    ее аз ако знаех нямаше да се отдам на работата днес.

нищо де за следващото прасе ще направя проучването по одраничко

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                      Да беееее туй па чудо как става

п.п. 0,009 усд на акция май
                      мани мани Аз не очаквах от моят бъкет тва нещо Получавал съм и съм плащал дивиденти ама със истински брокер

Коментар

• Първоначално изпратено от Hari Разгледай мнение
                        еиииииии,

кво напраихте бе ?

човек да го няма за няколко часа и си........... така нататака
                        сега като се замисля колко ли хорица са изгорели ?!?!
                        Всичко заради теб стана !!!
                        Не каза килата на ПРАСИТО
                        и не можехме да оценим пазарния риск !!!
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Я си провери имаш ли дивидент от дедо
                          Да беееее туй па чудо как става

п.п. 0,009 усд на акция май
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            това беше новина, за мен мечата идея още е на линия, докато не мине 1,36333 да речем това е, както и да е успех на всички
                            ко нещо е пазара ... за едни мечата идея е жива докато не стигне 36 ... за други бичата идея е жива докато не стигне 36 .... въпрос на гледна точка ....

Успехи ...

П.П. Хубаво нещо е да се ръби човек и да има хъс .. дано да приемаш поне това дето ти думат хората ... сред всичките приказки има доста ценни неща ... разбира се че повечето е плява ... но пък за малките късчета злато си струва да изкопаш всичката купчина с пясък ... друг е въпроса след колко време ти увира тиквето

Коментар

• еиииииии,

кво напраихте бе ?

човек да го няма за няколко часа и си........... така нататака
                              сега като се замисля колко ли хорица са изгорели ?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                                Фамилията му К. ли е?
                                дада то4но така.кога ще идва насам се 4удиа.нека да каже как и какво се случва неска на пазаара.ама по ме интересува за утре ако може

Коментар

Working...
                                X