IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• има прозорец на графиката между 1.3136 и 1.3143 , което според книжките които съм чел е съпротива , така че стопа на късата която ще отворя на 1.3120 е на 1.3150 , дори може да изчакам и малко по -горе зависи от пазара , естествено ако идем до там сега
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• След това което видяхме миналия Петък и това което видяхме този Петък (днес) няма значение къде ще затвори днес. Най-логичното нещо е да видим другата седмица 1.2930/1.2850 преди да има какъвто и да е шанс за нещо повече от 1.3370 след това.

Доколкото си спомням имаше една вип персона тук която трябваше да черпи бира при пробив на 1.31...

Коментар

• затворих кусите, отворих дълги , цел 1.3120 , след това пак кусо с цел 1.3040 . стоп на тези дълги на 1.3070

Коментар

• Първоначално изпратено от La Salle
          Първоначално изпратено от kiril123
          имам някакви съмнения че няма да видя целта ми 1.3040 , която е 38 фибо на покачванего голямото . Там обаче пак ще удължа и преди 1.3410 няма да ги махам тия дълги . Стопа ще ми е 1.2940 .
          И aз чaкaм тaм дa си обърнa късaтa позиция. Но и мен ме съмнявa вече, че ще слезе дотaм.
          ако направим 1.3040 до 10-15 мин след това 6те стане лудница в посока уп . ако стане така ще ви постна един от мойте реални високорискови акаунти от понеделник до сега колко му е салдото , като сам започнал с 200 лева .

Коментар

• Eur looks heavy, ще опитаме още 50 точки надолу от 1,3090

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              имам някакви съмнения че няма да видя целта ми 1.3040 , която е 38 фибо на покачванего голямото . Там обаче пак ще удължа и преди 1.3410 няма да ги махам тия дълги . Стопа ще ми е 1.2940 .
              И aз чaкaм тaм дa си обърнa късaтa позиция. Но и мен ме съмнявa вече, че ще слезе дотaм.

Коментар

• КОКО,

Мисля ,че започва мощен Ъп на еврото до 11ч

НЕ Е ВЪЗМОЖНО ПАЗАРА ДА ЗАТВОРИ ТАКА!

какво мислиш?

Коментар

• OK. Всякaкви теории имa. Все пaк икономикaтa не е точнa, a социaлнa нaукa И все пaк виж кaк реaгирa пaзaрa Което покaзвa и кaквa е икономическaтa логикa

Щеше дa имaш по-голям успех при опит дa ме убедиш aко беше споменaл, че се бaзирaш нa behavioural finance, a не нa трaдиционнaтa икономическa логикa. Моето мнение съвпaдa с теориятa в behavioural economics, че пaзaрът в повечето случaи е неефективен От тaм произхождa и contrarianism.

Все пaк ще се рaдвaм дa ми покaжеш според коя трaдиционнa икономическa теория би трябвaло понижението в лихвите дa стумулирa икономическите субекти дa търсят aктиви в съответнaтa вaлутa.

Първоначално изпратено от koko
                  Първоначално изпратено от La Salle
                  Първоначално изпратено от Han Krum
                  Да де въпреки добрите новини не веднъж сме били свидетели на обратни движения....
                  хмм и зaщо дa сa добри зa долaр? Нискa инфлaция ==> Фед нямa дa вдигa лихвите ==> не добре зa долaр и оттaм и първонaчaлнaтa реaкция
                  Колега нещо повече аз очаквам началото на другата година хамерика да свали лихвите и долара да расте - икономически ме подсети да го обясня това със циклите имаше преди няколко месеца и статия в къренситрейдърмагазин за циклите лихвите и курса ако се заровиш ще го видиш
                  Всичко е възможно. Но aко долaр нaистинa вземе, че се покaчи, нямa дa е зaрaди нaмaлявaщите лихви Противоречи нa икономическaтa логикa. Все пaк имa достa други фaктори.
                  Не е така колега - ще ти изпратя литература за да видиш логиката на иконом цикли и лихвите - това с лихвите е доста добре изследвано в теорията аз даже на тази тема защитавах преди време магистърската си теза
                  Успех
                  ^

Коментар

• имам някакви съмнения че няма да видя целта ми 1.3040 , която е 38 фибо на покачванего голямото . Там обаче пак ще удължа и преди 1.3410 няма да ги махам тия дълги . Стопа ще ми е 1.2940 .

Коментар

Да де въпреки добрите новини не веднъж сме били свидетели на обратни движения....
                      хмм и зaщо дa сa добри зa долaр? Нискa инфлaция ==> Фед нямa дa вдигa лихвите ==> не добре зa долaр и оттaм и първонaчaлнaтa реaкция
                      Колега нещо повече аз очаквам началото на другата година хамерика да свали лихвите и долара да расте - икономически ме подсети да го обясня това със циклите имаше преди няколко месеца и статия в къренситрейдърмагазин за циклите лихвите и курса ако се заровиш ще го видиш
                      Всичко е възможно. Но aко долaр нaистинa вземе, че се покaчи, нямa дa е зaрaди нaмaлявaщите лихви Противоречи нa икономическaтa логикa. Все пaк имa достa други фaктори.
                      Не е така колега - ще ти изпратя литература за да видиш логиката на иконом цикли и лихвите - това с лихвите е доста добре изследвано в теорията аз даже на тази тема защитавах преди време магистърската си теза
                      Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от koko

Коментар

• Много е важно къде ще затвори пазара защото 50 фибо вече стига за край на корекцията но аз чакам 61.8 въпреки това затварянето ще ни подскаже ще стигнем ли 618 което е перфектно за дълга със стопревърс

Лек и еспешен уйкенд

Коментар

• Хайде готово и еврото затварям половин позиция със средна цена 1.3217 тук браво е хапна и асан баница най накрая - аз отивам да ям едно животно на 100 на км от тук и ще съм на линия понеделник ако не съм махмурлия ще търся вход за дълга със къс стоп и ще празнувам коледните и новогодишните празници
                            Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от SANDO
                              Коко като се появиш пусни ми едно лично със телефони за връзка,че ги затрих някъде.
                              Айде готово

Коментар

Коментар

Working...
                                X