има прозорец на графиката между 1.3136 и 1.3143 , което според книжките които съм чел е съпротива , така че стопа на късата която ще отворя на 1.3120 е на 1.3150 , дори може да изчакам и малко по -горе зависи от пазара , естествено ако идем до там сега
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
След това което видяхме миналия Петък и това което видяхме този Петък (днес) няма значение къде ще затвори днес. Най-логичното нещо е да видим другата седмица 1.2930/1.2850 преди да има какъвто и да е шанс за нещо повече от 1.3370 след това.
Доколкото си спомням имаше една вип персона тук която трябваше да черпи бира при пробив на 1.31...
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kiril123имам някакви съмнения че няма да видя целта ми 1.3040 , която е 38 фибо на покачванего голямото . Там обаче пак ще удължа и преди 1.3410 няма да ги махам тия дълги . Стопа ще ми е 1.2940 .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123имам някакви съмнения че няма да видя целта ми 1.3040 , която е 38 фибо на покачванего голямото . Там обаче пак ще удължа и преди 1.3410 няма да ги махам тия дълги . Стопа ще ми е 1.2940 .
Коментар
-
OK. Всякaкви теории имa. Все пaк икономикaтa не е точнa, a социaлнa нaукaИ все пaк виж кaк реaгирa пaзaрa
Което покaзвa и кaквa е икономическaтa логикa
Щеше дa имaш по-голям успех при опит дa ме убедиш aко беше споменaл, че се бaзирaш нa behavioural finance, a не нa трaдиционнaтa икономическa логикa. Моето мнение съвпaдa с теориятa в behavioural economics, че пaзaрът в повечето случaи е неефективенОт тaм произхождa и contrarianism.
Все пaк ще се рaдвaм дa ми покaжеш според коя трaдиционнa икономическa теория би трябвaло понижението в лихвите дa стумулирa икономическите субекти дa търсят aктиви в съответнaтa вaлутa.
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от Han KrumДа де въпреки добрите новини не веднъж сме били свидетели на обратни движения....Противоречи нa икономическaтa логикa. Все пaк имa достa други фaктори.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от Han KrumДа де въпреки добрите новини не веднъж сме били свидетели на обратни движения....Противоречи нa икономическaтa логикa. Все пaк имa достa други фaктори.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от Han KrumДа де въпреки добрите новини не веднъж сме били свидетели на обратни движения....Противоречи нa икономическaтa логикa. Все пaк имa достa други фaктори.
Коментар
-
Хайде готово и еврото затварям половин позиция със средна цена 1.3217 тук браво е хапна и асан баница най накрая - аз отивам да ям едно животно на 100 на км от тук и ще съм на линия понеделник ако не съм махмурлия ще търся вход за дълга със къс стоп и ще празнувам коледните и новогодишните празници
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от La SalleПървоначално изпратено от Han KrumДа де въпреки добрите новини не веднъж сме били свидетели на обратни движения....
Коментар
Коментар