If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти какво на всеки пост ли ще ме сечеш ? Още преди май като спорихме ти бях казал,че краят на мъките на мечките идва около 1.34 и познах.Сега ако понзая и,че ако не пробием 1.3075 ( за момента удържа) ще има спад пак какво ще стане ? :-)
Айде аман ..няма да пиша повече
Не може да си спорил смене при нива 1.33++, защото аз съм къс от много отдолу, ама как може 1.3075 да е ниво, като то е минато само преди час.......
Ти какво на всеки пост ли ще ме сечеш ? Още преди май като спорихме ти бях казал,че краят на мъките на мечките идва около 1.34 и познах.Сега ако понзая и,че ако не пробием 1.3075 ( за момента удържа) ще има спад пак какво ще стане ? :-)
Айде аман ..няма да пиша повече
Издържи ли 1.3075 значи това е било просто малък откат и ще продължим надолу.
В този случай целта е 200 ЕМА на 4 часовата т.е. 1.3046 при пробив там 1.3030 и т.н.
tendenciata e vse oshte za na dolu na men mi odari stopa na kasata ot 1,3098,sled dvijenie na dolu primestvah stopa nad maximumite na vseki bar na 5M grafika ,poslednia pat mi ia odari nai 1,3066.shto gode biva.
ако не пробие 1.3050 в което съм по4ти сигурен моя план остава в сила и следващата цел за мен ще е 1.3133. остава ни работа за вършене долу и тя е 1.3035 38 фибо на голямото покачване
Коментар