IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от kukuvicata
    Харесвам много PayPal по принцип. Сложих го точно заради сигурността. Дано скоро го пуснат и за България. Ще потърся и алтернативни варианти, сигурна банка, която поддържа подобни плащания. Някои от банките на Райфайзен го правят, но не във всяка държава.
    За да приемаш плащания с кредитни карти ти трябва тъй наречената мърчант акаунт закупена от банка или пеймънт гейтуей кредит кард процесор. Много са скъпи с еднокротните такси както и месечните такси които яко дерат кожата. Виж 2checkout.com или moneybookers.com. Пейпал трябва да тръгне за БГ и Румъния до няколко седмици. Но умната, щото всички тези които споменах са яко напарени щото БГ е рекордьор на измамите кредитни карти и всички предоставят максимално тежки условия ако изобщо благоволят да те заплюят че се българин... До там я докарахме с абсолютно прогнилата си държавица, която не дори за ЕС но и за Африканския съюз не е, ама айде...
    еднократните такси са около 150 евро.
    проверих го вече. не е проблем, проблемът е като имам път към Австрия да си уредя среща и да сключа договор.
    технологията ми е ясна, отделих доста време да се запозная с нея. затова и предпочитам да го правя през банка, сигурна банка, райфайзен например, но за момента в БГ не предлагат услугата. В Словакия Татрабанк го предлага (доколкото знам е собственост на Райфайзен)

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
      Харесвам много PayPal по принцип. Сложих го точно заради сигурността. Дано скоро го пуснат и за България. Ще потърся и алтернативни варианти, сигурна банка, която поддържа подобни плащания. Някои от банките на Райфайзен го правят, но не във всяка държава.
      За да приемаш плащания с кредитни карти ти трябва тъй наречената мърчант акаунт закупена от банка или пеймънт гейтуей кредит кард процесор. Много са скъпи с еднокротните такси както и месечните такси които яко дерат кожата. Виж 2checkout.com или moneybookers.com. Пейпал трябва да тръгне за БГ и Румъния до няколко седмици. Но умната, щото всички тези които споменах са яко напарени щото БГ е рекордьор на измамите кредитни карти и всички предоставят максимално тежки условия ако изобщо благоволят да те заплюят че се българин... До там я докарахме с абсолютно прогнилата си държавица, която не дори за ЕС но и за Африканския съюз не е, ама айде...

Коментар

• Първоначално изпратено от GBP
        Куки имаш ме за клиент вече.На мен пък ми хареса точно плащането с ПейПал тъй като плащам от чужбина и ми е най сигурния начин за плащания в нета.
        Благодаря, пожелавам ти големи печалби.

Коментар

• Куки а става ли плащане в натура - аз ти предлагам да те черпя другата седмица 2 наливни бири в Мърфис и те да ме аднеш за 1м - те са по 5.5 лева значи си на плюс, това майтап ще ти платя и аз един абонамент защото ме заинтригува

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от Facts
            koko, да, много съм разсъждавал върху тези неща.
            ... определено съпорта ще е пълен. мисля че и профитите няма да са малки, а всъщност това ще е най-голямата реклама.
            Доколкото схващам се търсят някакви алтернативни начини за печелене на пари? С форекса не става ли?

Да прав си Форекс не става, той е игра клоняща към 0 резултат -
            Добре де, ама тогава защо да плащам за сигналите щом не става?

Коментар

• честно казано не ми харесва много плащането с PayPal, не само защото не приемат плащания от България.
              Търся алтернативен начин - ePay ясно, но дано да намеря и нещо по-добро.
              [quote]
              Куки имаш ме за клиент вече.На мен пък ми хареса точно плащането с ПейПал тъй като плащам от чужбина и ми е най сигурния начин за плащания в нета.

Коментар

... определено съпорта ще е пълен. мисля че и профитите няма да са малки, а всъщност това ще е най-голямата реклама.
                Доколкото схващам се търсят някакви алтернативни начини за печелене на пари? С форекса не става ли?

Да прав си Форекс не става, той е игра клоняща към 0 резултат - идеята е правиш печалба и част инвестираш другаде и тнт, освен ако не в писане на книги - примерно Едлер и ко или сигнали или работа за голям фонд или менаджиране на сметки и тнт където примерно да гониш ниска норма на печалба с малък риск и ти да си добре - за да печелиш от форекс в смисъл да се издържаш за храна ти трябват мин 100к в зелено които да ти носят по 2к на месец за банички и с разумен риск- хехе

Коментар

• Колеги, някой може ли да ми даде метатрейдър сървър на който да има Crude Oil че на този който използвах досега са го премахнали.
                  Иначе и аз като повечето май удължих от 1,30 и 1,93 засега с цели не се ангажирам, но кабела ще го махна по-скоро.
                  Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

профитите от сигналите.
                    а не от клиентите на услугата.
                    ако гонех печалба от сигналите, цените щяха да са на нива, близки до тези на други анализатори, които предлагат подобна услуга.
                    в следващите месеци съм приготвил и други изненади, но всичко с времето си. това (signalfx.net) ми е много странично занимание, нещо което ми се мотае за реализация от много време, но все нямаше време. сега мисля че го организирах добре с необходимите ресурси.

Коментар

• Първоначално изпратено от GBP
                      между другото ми се fillna t/p в usd/chf, отворен от 1.2289 (на 1.2385). май това ми е сефтето за тази година.
                      Куки може ли да дадеш пример какво представляват сигналите?Ще има ли сигнал за всяка от посочените двойки всеки ден?Мерси и успех.Аз смятам да пробвам за месец.
                      Здравей
                      Може би трябваше да го опиша по-добре.
                      Ще се постарая малко повече вероятно почивните дни
                      Да, всеки ден ще има препоръки за всяка от 7те двойки с нива на влизане, stop/loss & take/profit.
                      ща има препоръки които ще са за алтернативно влизане с по-малки позиции. (някои от тях с препоръка за откриване по пазарна цена към момента на сигнала).
                      също така при отворени позици ще има препоръки за преместване на стопове, задействане на trailing stops.

няма да бъдат премествани стопове в посока увеличаване на загубата при никакви обстоятелства.

препоръка (сигнал) ще има за всеки ден, но не всеки ден ще има отворена позиция за всяка двойка (поне не е задължително условие, ако пазара не достигне до определеното ниво).

честно казано не ми харесва много плащането с PayPal, не само защото не приемат плащания от България.
                      Търся алтернативен начин - ePay ясно, но дано да намеря и нещо по-добро.
                      Говоря тука с познати по въпроса, защото това е нещо, с което не съм се занимавал преди.

Коментар

Коментар

• Куки в общи линии мисля че е по-добре да спреш да пишеш по форумите като начало, защото ще те апострофират което е черен маркетинг, после трябва да направиш някакво хистори задължително, договори се също със fxstreet.com да пускаш фрии сигнали или почти фрии за една две двойки - задължително обогати сайта си със анализи , графики, абе въобще нещо шарено, не се опитвай да откриваш колелото свържи се с колеги които работят по въпроса - имаме 3-4ма които са в кюпа, със сигурност спасов го познаваш - fxguru.net за да обмените опит
                          Успех аз с каквото мога ще се опитам да ти помогна

Коментар

между другото ми се fillna t/p в usd/chf, отворен от 1.2289 (на 1.2385). май това ми е сефтето за тази година.
                            Куки може ли да дадеш пример какво представляват сигналите?Ще има ли сигнал за всяка от посочените двойки всеки ден?Мерси и успех.Аз смятам да пробвам за месец.

Коментар

чел съм ти мислите ,тази година както и предната ми тръгва добре дано и съм поумнял поне мъничко
                              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                                не искам да съм лош пророк но определено ми се струва съвсем реално тест на 1.2940 !
                                Естествено. Това е първото нещо което ще стане още в Понеделник. Сетне ще върнем да запълним дупката до 1,3060 и след това гоним 1,2850...

Коментар

Working...
                                X