IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от varna
    Коко, не казвам, че е така.
    И едва ли някой има, който да може!
    varna, корекцията е A B C а не е 1 2 3. Освен това най-дълга е вълната 2-3 а не 4-5 както си ги отбелязал на твоята графика! Но при форекса има само две посоки, затова когато направиш грешка върху грешка при броенето си... прав.

Коментар

• Коко, не казвам, че е така.
      И едва ли някой има, който да може!
      Ама виж и това:

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Стига бе Варнас тая тройка - тук е едно от най-перфектните нива за отваряне на дълга с къс стоп и за повече пипове - това което го пишеш като връх би трябвало да е нещо ъп ок амазащо аджеба гониш такива неща надолу ако не абс ок значи имаме 5ца според теб и сега правим надолу 3-ка това хубаво абе я виж елиът ти тия неща ги знаеш по-добре от мен и виждаш че горе не се връзва
        Кокич дано да си прав че и аз не издържах и удължих от 1.2992....:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Стига бе Варнас тая тройка - тук е едно от най-перфектните нива за отваряне на дълга с къс стоп и за повече пипове - това което го пишеш като връх би трябвало да е нещо ъп ок амазащо аджеба гониш такива неща надолу ако не абс ок значи имаме 5ца според теб и сега правим надолу 3-ка това хубаво абе я виж елиът ти тия неща ги знаеш по-добре от мен и виждаш че горе не се връзва
          Нищо не казвам бе, Коко.
          Разсъждавам.
          А дълга не бих разкрил в петък вечерта, най-малко заради лихвения диференциал.

Коментар

• Успех на всички след интересното начало на годината!

Колега kukuvicata, нека не бъде критика, а само забележка, но човек може да добие впечатление от такъв сайт, че основният ти доход е от абонаменти за прогнози, а не от самия трейдинг. Казвам го, защото нетът е бъкан с такива оферти (в интерес на истината, това и ме открехна на форекс).

Относно системите за онлайн разплащания, бих препоръчал на всеки иголд. Най-важното, че можеш да си вземеш безплатно готов модул за превод и да си го вмъкнеш в сайта. http://e-gold.hit.bg/

Коментар

• Стига бе Варнас тая тройка - тук е едно от най-перфектните нива за отваряне на дълга с къс стоп и за повече пипове - това което го пишеш като връх би трябвало да е нещо ъп ок амазащо аджеба гониш такива неща надолу ако не абс ок значи имаме 5ца според теб и сега правим надолу 3-ка това хубаво абе я виж елиът ти тия неща ги знаеш по-добре от мен и виждаш че горе не се връзва

Коментар

• long cable 1,9272 sl 1.9262 па да видиме!

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• kukuvicata

И във каква форма ще се подават тези сигнали? Може ли да поясниш!Защото за да е успешен този бизнес според мен трябва да го пипнеш още много.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• явно не съм се изразил правилно
                          има и още нещо - още в началото казах че не съм специалист в онлайн търговия. оставил съм това да го направят хора, които разбират (е, или поне повече от мене).

Фактс, мерси за помощта и за съветите, ще ги взема впредвид. Още много неща има да се "пипнат", знам го.

Коментар

• kukuvicata, ако възнамеряваш да търсиш чуждестранни клиенти, хвани някой да преведе сайта на качествен бизнес английски език, сега не е никак добре. Конструктивна критика.

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                              еднократните такси са около 150 евро.
                              проверих го вече. не е проблем, проблемът е като имам път към Австрия да си уредя среща и да сключа договор.
                              Все едно да питаш някой, колко струва една кола с четиритактов двигател и с четири гуми!

Цената варира от 50 долара до 1400 долара. Но обикновено това е цената за да ти разгледат заявлението. Може и да ти откажат след това. Парите не се връщат разбира се!

Има многобройни изисквания към сайта ти както и към фирмата или физическото лице, което ще е титуляр. Има и 101 тънкости.

http://www.voxdomains.com/merchant_account_basics.htm

Това което може да ти предостави банка в Австрия или Словакия или където и другаде да е, може да ти го даде всяка българска банка която издава кредитни карти Виза или Мастъркард!

Коментар

• сега да видим какво стана хубавото на този импулс надолу е че се иизчистих от всички къси които имах на приемлива средна цена и но дявол говзел сега съм натъпкан с дълги и отрицателен суап и неизвестност относно курса в понеделник хм
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X