If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
пуффф тва евро ме закопа и мен.....взех на 1.3101 и са май не ми остава друго освен да се надявам другата седмица да е по-благосклонна към еврото поне да си върна загубите
Искам съвет - имам малка къса в е/$, за която се чудя дали да закрия.
Всяко мнение е добре дошло!
хе голям въпрос техни4ески погледнато имаме пробив на седмична графика на 1.2.3 формация която би могла да ни забие чак на 1.25. но решението е за теб аз бих я оставил макар че др седмица може да има отскок нагоре все пак суапа е положителен
хе голям въпрос техни4ески погледнато имаме пробив на седмична графика на 1.2.3 формация която би могла да ни забие чак на 1.25. но решението е за теб аз бих я оставил макар че др седмица може да има отскок нагоре все пак суапа е положителен
как така хем си бик пък се чудиш да закриеш къса ???
След като два дни мечките ме биха по тъпата глава, мислиш ли, че е връх на интелекта на третия да се вържеш към тях. Ей тъй, да ги видиш какво правят?!
Успех на всички след интересното начало на годината!
Колега kukuvicata, нека не бъде критика, а само забележка, но човек може да добие впечатление от такъв сайт, че основният ти доход е от абонаменти за прогнози, а не от самия трейдинг. Казвам го, защото нетът е бъкан с такива оферти (в интерес на истината, това и ме открехна на форекс).
Относно системите за онлайн разплащания, бих препоръчал на всеки иголд. Най-важното, че можеш да си вземеш безплатно готов модул за превод и да си го вмъкнеш в сайта. http://e-gold.hit.bg/
нетисан, мерси за линка, може да го прегледам.
аз знам от какво са ми доходите.
тези които ме познават също знаят че не са от това.
последното с което бих се захванал е да убеждавам неверници или да опитвам да обръщам някакви трендове в интернет-представите.
По Елиът 3-та вълна е ВИНАГИ най-дълга! Нали това е в основата на всички броения! Ако я няма тази конвенция всеки може да си ги удурдисва както му скимне... не че и сега не е така с малките, ама поне се знае коя е 3-та вълна от големите!
И във каква форма ще се подават тези сигнали? Може ли да поясниш!Защото за да е успешен този бизнес според мен трябва да го пипнеш още много.
supertrader, определено ще има много работа по сайта, взел съм хора, които ще свършат работата.
на този етап сигналите ще се изпращат по e-mail.
2 са важните неща към момента:
- сигнала да дава възможност за успешна сделка (което е моята цел, и те ще бъдат такива)
- да пристига навреме.
работи се и по други идеи за получаване на сигналите.
По Елиът 3-та вълна е ВИНАГИ най-дълга! Нали това е в основата на всички броения! Ако я няма тази конвенция всеки може да си ги удурдисва както му скимне... не че и сега не е така с малките, ама поне се знае коя е 3-та вълна от големите!
Момчета, май не ме разбрахте.
Аз също като вас за момента съм бик както повечето на пазара в е/$.
Това което говоря, е едно съмнение което имам и с него искам да ви предпазя от прекален оптимизъм за нагоре.
Нищо повече.
Коко, сигурно не съм разбрал нещо, но по Елиот, 3-та вълна никога не е най-къса и най-често е най-дълга. Това изобщо обаче не означава, че 3-та не може да е по-къса от 5-та и в много редки случаи даже и от 1-ва. Това, разбира се, не в една вълнова структура, така, че да се спази правилото 3-та да не е най-къса.
Коментар