Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kritelinИ аз наскоро издържах изпита по статистика и ми направи впечатление един способ за изчисляване на бъдещи колебания чрез исторически данни.Точно тогава ми дойде тази идея.Освен това си мисля,че ако се изчисли медиан за последните 5 години примерно и се сметнат максималните отклонения нагоре и надолу от медиана това ще може да се помага при откриването на дъна и върхове.
Колега Фактс, аз си мисля че колегата има малко по-различна от болингер логиката, екстраполирането на едно движение на база динамика а не само на статика както е при болингера тоест вкарваме и честотата, примерно при еврото би излязла някаква картинка с цел 1.2820 на първо време - нещо такова http://golohoro.hit.bg/ewqe.pngТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Kiyosi Itoгледам петъчния селл усд/кад вече е излезнал. днес вероятно няма да има силни движения, което ме и спира да скъся малко паунд'йен. кабела все повече започва да ми изглежда като за селл с цел 9580Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kritelinИ аз наскоро издържах изпита по статистика и ми направи впечатление един способ за изчисляване на бъдещи колебания чрез исторически данни.Точно тогава ми дойде тази идея.Освен това си мисля,че ако се изчисли медиан за последните 5 години примерно и се сметнат максималните отклонения нагоре и надолу от медиана това ще може да се помага при откриването на дъна и върхове.
Колега Фактс, аз си мисля че колегата има малко по-различна от болингер логиката, екстраполирането на едно движение на база динамика а не само на статика както е при болингера тоест вкарваме и честотата, примерно при еврото би излязла някаква картинка с цел 1.2820 на първо време - нещо такова http://golohoro.hit.bg/ewqe.png
Коментар
-
Re: Kiyosi Ito
Първоначално изпратено от Niki_ChepelПървоначално изпратено от Kiyosi Itoгледам петъчния селл усд/кад вече е излезнал. днес вероятно няма да има силни движения, което ме и спира да скъся малко паунд'йен. кабела все повече започва да ми изглежда като за селл с цел 9580
Коментар
-
Kiyosi Ito
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoгледам петъчния селл усд/кад вече е излезнал. днес вероятно няма да има силни движения, което ме и спира да скъся малко паунд'йен. кабела все повече започва да ми изглежда като за селл с цел 9580
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki_Chepelkukuvicata - GSSParseRecBuf(&Rx, &Tx, ...) ...
mozes li na postnes niakoja prognoza za pazara?
аз поствам.
само една забележка, ако някой е пропуснал - днес американските пазари не работят.
http://zip.bg/user/?id=3003
Коментар
-
здравейте,
пише модераторът
изтрих доста мнения, които не бяха forex мнения
ако някой държи да се изяснява, моля нека го прави на лични бележки
темата е за форекс
http://zip.bg/user/?id=10
моите познати и техните познати
Коментар
-
Валутна търговия - FOREX Архив 2.33
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kritelinИ аз наскоро издържах изпита по статистика и ми направи впечатление един способ за изчисляване на бъдещи колебания чрез исторически данни.Точно тогава ми дойде тази идея.Освен това си мисля,че ако се изчисли медиан за последните 5 години примерно и се сметнат максималните отклонения нагоре и надолу от медиана това ще може да се помага при откриването на дъна и върхове.
И обработката на тази статистика от стотиците индикатори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseкрителин, един въпрос. Как ще изчислиш стандартно отклонение на еврото, примерно, на база на опен хай и лоу като за средна се взима опен?
В статистиката съм много зелен,както и във форекса :-) но според менима хляб в тази идея
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelПървоначално изпратено от Niki_ChepelE/$ Sell 1.2945 - SL@1.2985 TG@Not_Defined
GBP/$ Sell Stop 1.9601 SL@1.9651 TG@Not_Defined
USPEH !!! ;-)
Dobawkata na 1.9601
Коментар
Коментар