IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    Първоначално изпратено от PLP
    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
    гледам петъчния селл усд/кад вече е излезнал. днес вероятно няма да има силни движения, което ме и спира да скъся малко паунд'йен. кабела все повече започва да ми изглежда като за селл с цел 9580
    колега твоя т.п не на када не беше ли на 1650
    да ПЛП, но покрих на 1666, сажелявам за подвеждането.
    няма проблем[/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от Facts
      Първоначално изпратено от kritelin
      И аз наскоро издържах изпита по статистика и ми направи впечатление един способ за изчисляване на бъдещи колебания чрез исторически данни.Точно тогава ми дойде тази идея.Освен това си мисля,че ако се изчисли медиан за последните 5 години примерно и се сметнат максималните отклонения нагоре и надолу от медиана това ще може да се помага при откриването на дъна и върхове.
      Момчета да сте чували за Болинджър бандс и каква е философията на този индекс?

Колега Фактс, аз си мисля че колегата има малко по-различна от болингер логиката, екстраполирането на едно движение на база динамика а не само на статика както е при болингера тоест вкарваме и честотата, примерно при еврото би излязла някаква картинка с цел 1.2820 на първо време - нещо такова http://golohoro.hit.bg/ewqe.png
      коко, това чрез какъв метод на прогнозиране?
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
        гледам петъчния селл усд/кад вече е излезнал. днес вероятно няма да има силни движения, което ме и спира да скъся малко паунд'йен. кабела все повече започва да ми изглежда като за селл с цел 9580
        да ПЛП, но покрих на 1666, сажелявам за подвеждането.

Коментар

• ДоларКад имам задействан ТП на цялата позиция на 1.1800 очаквам тест на тренд линията отдолу където ще отворя нова дълга с цел 1.20

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
            И аз наскоро издържах изпита по статистика и ми направи впечатление един способ за изчисляване на бъдещи колебания чрез исторически данни.Точно тогава ми дойде тази идея.Освен това си мисля,че ако се изчисли медиан за последните 5 години примерно и се сметнат максималните отклонения нагоре и надолу от медиана това ще може да се помага при откриването на дъна и върхове.

Колега Фактс, аз си мисля че колегата има малко по-различна от болингер логиката, екстраполирането на едно движение на база динамика а не само на статика както е при болингера тоест вкарваме и честотата, примерно при еврото би излязла някаква картинка с цел 1.2820 на първо време - нещо такова http://golohoro.hit.bg/ewqe.png

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito

Коментар

• Re: Kiyosi Ito

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                Abe az vece go skusih na 9647 stopa mi e na 9682(dosta e plitak). Pone do 9580 wypreki ce mislia ce ste wyrne cak w zonata 9500/9550 tam niakade e dolnata trend linia ot kanala na wyzhodiastia trend na 1H.
                Здравейте колеги.Иаз го скъсих този кабел ама май трябваше от 9710 някъде да се скъси където е низходящата трендлиния на дневна.

Коментар

• Kiyosi Ito

Abe az vece go skusih na 9647 stopa mi e na 9682(dosta e plitak). Pone do 9580 wypreki ce mislia ce ste wyrne cak w zonata 9500/9550 tam niakade e dolnata trend linia ot kanala na wyzhodiastia trend na 1H.

Коментар

• гледам петъчния селл усд/кад вече е излезнал. днес вероятно няма да има силни движения, което ме и спира да скъся малко паунд'йен. кабела все повече започва да ми изглежда като за селл с цел 9580

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                      kukuvicata - GSSParseRecBuf(&Rx, &Tx, ...) ...
                      mozes li na postnes niakoja prognoza za pazara?
                      кода не го разбрах но иначе съобщението беше ясно
                      аз поствам.

само една забележка, ако някой е пропуснал - днес американските пазари не работят.

http://zip.bg/user/?id=3003

Коментар

• здравейте,
                        пише модераторът
                        изтрих доста мнения, които не бяха forex мнения

ако някой държи да се изяснява, моля нека го прави на лични бележки
                        темата е за форекс

http://zip.bg/user/?id=10
                        моите познати и техните познати

Коментар

• kukuvicata - GSSParseRecBuf(&Rx, &Tx, ...) ...
                          mozes li na postnes niakoja prognoza za pazara?

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.33

Първоначално изпратено от Facts
                            Аз пък щях да подхвърля нещо от рода - има ли по-добра статистика от графиците в които се зверим по цял ден?
                            И обработката на тази статистика от стотиците индикатори.

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyHorse
                              крителин, един въпрос. Как ще изчислиш стандартно отклонение на еврото, примерно, на база на опен хай и лоу като за средна се взима опен?
                              Няма да взимам за средна опен,а първо ще определя медиан за да намеря средата и ще взема него за очаквана стойност (или поне си мисля,че така може да стане ) и така ще изчисля стандартните отклонения.
                              В статистиката съм много зелен,както и във форекса :-) но според менима хляб в тази идея

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                                Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                                E/$ Sell 1.2945 - SL@1.2985 TG@Not_Defined
                                GBP/$ Sell Stop 1.9601 SL@1.9651 TG@Not_Defined

USPEH !!! ;-)
                                Kabel sell tekusto! SL@1.9682
                                Dobawkata na 1.9601
                                Niki не искам да ти се бъркам,но си мисля,че паунд/долар ще продължи нагоре поне до 1.9740.Имай го в предвид

Коментар

Working...
                                X