IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро на сички гадни спекуланти!
    Стаайте да пем кафе!

ПП: Добро дошло на новото жиуотно
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
      Днешният ден беше наистина инфарктен. От една страна византийските номера, след като вземат парите да искат референдум.
      От друга страна понижението на основната лихва в ЕЗ от страна на ЕЦБ. С това действие новият гуверньор на банката Драги "заяви" и декларира волята си да управлява ЕЦБ с твърда ръка и да провежда рестриктивна фискална политика когато това е необходимо.
      ДО 6% ГОД. ДОХОДНОСТ ПО ВАШАТА СМЕТКА ! www.finance5.bg
      Пешка пак си ударил кьоравото. До 6% включва и нула или като ти дам пари да ми ги управляваш слагаш ги на годишен влог с 4%-5% годишна лихва и на мен ми даваш 2%.останалите 2% до 3% са за теб без никакъв риск. Абе Пешка ти май си тръгнал на лов за балъци???
      Last edited by 4un4o; 04.11.2011, 06:43.

Коментар

• Я да видим ще пада ли туй ЮРО ил аз ше падам ,
        Attached Files
        Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Добро утро, чета темата от 1-2 години , взех че се регистрирах и аз най накрая, много интересно тука бре. Аиде ставаите че съмна !!
          Звездите ми го говорят ???

Коментар

• http://whitelight.stisnat.com/

фискална политика когато това е необходимо, но трябва да има и социална политика.

Коментар

• Днешният ден беше наистина инфарктен. От една страна византийските номера, след като вземат парите да искат референдум.
              От друга страна понижението на основната лихва в ЕЗ от страна на ЕЦБ. С това действие новият гуверньор на банката Драги "заяви" и декларира волята си да управлява ЕЦБ с твърда ръка и да провежда рестриктивна фискална политика когато това е необходимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                Н Тоз новия смешник Драги симпатягата как ше му бъде името да го вкараме в речника на Астролога ?
                Mario Bross :

Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• мда,за това става дума!
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Баси,мустакатия пич ако не е използвал волатилноста ,която сам направи е ебати тиквата
                    Новините припокриха графиките!!!

Коментар

• Баси,мустакатия пич ако не е използвал волатилноста ,която сам направи е ебати тиквата
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Не ща >>>> щото таз лихва е сиренцето в капана за мишки само им се чудя на алчноста на некои ора
                        ПП. вече съм с нова снимка >>>. щот старата модераторите не я харесаха Тоз новия смешник Драги симпатягата как ше му бъде името да го вкараме в речника на Астролога ?
                        ПРИЛИЧА МИ НА ТЕРАЗИНИ
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Папандреу се е отказал от намерението за референдум
                          http://www.investor.bg/news/article/125576/6.html
                          а ся де >>> даже и не си спомням кога съм казал че ще има референдум сигурно отдавна ше е било
                          Бил съм " премиера на хаоса" еми тъй де инак пазаро ще умре от скука и движение нагоре надоле няма да има
                          интересен коментар под статията >>> Дянков си сменял три пъти мнението на ден - преди ядене и след ядене. Явно е заразно и сега вече не е сам
                          Last edited by Ебльо Еблев; 03.11.2011, 20:57.
                          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Бизнес план за Ебльо Еблев !!!
                            ИП дето дава 500:1 и пуска върлата система.
                            Искараните пари инвестира в маляшки ДКЦ-та
                            на 95% годишна доходност.
                            До 6 месеца един млад пенсионер !!!
                            http://www.youtube.com/watch?v=spHPk...eature=related
                            Уха аз като ги смятам грубо грубо може на тоз план и по ранко да се стигне до пенсия >>> освен ако не се стигне до инфаркт преди това
                            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Опа и аз като новия най голем играч на пазаро в момента току що си смених снимката с него самия с пожелание всички които са купили гречки облигации да пият по една голяма студена вода и да не чакат таз лихва от 95% за година от Малякия

Коментар

Не ща >>>> щото таз лихва е сиренцето в капана за мишки само им се чудя на алчноста на некои ора
                                ПП. вече съм с нова снимка >>>. щот старата модераторите не я харесаха Тоз новия смешник Драги симпатягата как ше му бъде името да го вкараме в речника на Астролога ?
                                Бизнес план за Ебльо Еблев !!!
                                ИП дето дава 500:1 и пуска върлата система.
                                Искараните пари инвестира в маляшки ДКЦ-та
                                на 95% годишна доходност.
                                До 6 месеца един млад пенсионер !!!
                                http://www.youtube.com/watch?v=spHPk...eature=related
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X