От утре вече ликвидността трябва да се засили и тъй като все още не всички дебели играчи не са прибрали европечалбите очаквам първоначално корекция към 1,303 като добавим и силно разширения болинджър и това че е понеделник значи ще имаме нисковолатилен пазар. Аз съм дълъг от 1,30 с първа цел 1,303 утре ще преценя ще има ли интрадей игра за мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от tradeзабелязвате ли триъгълника на 15 мин. графика един колега твърде6е ч е на движението му остават наи много 70,80 пипа щом двоиката запо4ва да образува триъгълници
Айде от понеделник чакаме тест на 2970 при успешен, продължаваме надолу. Кабела ще се пиняви на 9225. Както и да го погледнем до там сме надолу!Pip master
Коментар
-
Re: eur/usd
Първоначално изпратено от tradeзабелязвате ли триъгълника на 15 мин. графика един колега твърде6е ч е на движението му остават наи много 70,80 пипа щом двоиката запо4ва да образува триъгълници
Айде от понеделник чакаме тест на 2970 при успешен, продължаваме надолу. Кабела ще се пиняви на 9225. Както и да го погледнем до там сме надолу!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от varnaПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от varnaКуки, нали си даваш сметка, че търгувайки предвиждания, човек минава от другата страна на трейдерите - от страната на тия, които обслужвайки ги, трябва да печелят от тях.
Не казвам че това е лошо. Отбелязвам го.
Желая ти успех! Искрено.
варна, знам колко измама се е натрупала из интернет.
знам че се захващам с нещо от което мога да отнеса много повече негативи.
искам след, да речем 6 месеца, да съм бил полезен. тогава ще напиша аргументите си и дали съм доволен от това, което съм направил или съм се провалил.
Коментар
-
Добър Вечер на всички !!!
Куки,
поздравления и адмирации за начинанието ! аз винаги съм приветствал всяко предприемаческо решение, та съвсем искренно ти пожелавам УСПЕХ !!!
аз седмицата я почнах на минус изядох 100 пипса бой от еврата, 70-80 от кад и триисетина от НЗД
както казваше един колега не всички минусови сделки са лоши, та и аз сега ще развивам позиция !
Лека вечер и приятен уикенд
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от varnaКуки, нали си даваш сметка, че търгувайки предвиждания, човек минава от другата страна на трейдерите - от страната на тия, които обслужвайки ги, трябва да печелят от тях.
Желая ти успех! Искрено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от varnaКуки, нали си даваш сметка, че търгувайки предвиждания, човек минава от другата страна на трейдерите - от страната на тия, които обслужвайки ги, трябва да печелят от тях.
Коментар
Коментар