Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнениеОстави го да краднеколко па да крадне
Оно след гърчолята не остана за крадненеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от terza maiorna Разгледай мнениеОстави го да краднеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЧ ти нещо са се объркал
Ден на маистора е
По твите правила днес се ЛеЖи, ПъРдИ и се пие биричкаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеЧ ти нещо са се объркал
Ден на маистора е
По твите правила днес се ЛеЖи, ПъРдИ и се пие биричка
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенадясно, 200 години гаранция от КРАДЛИВАТА МИЖИТУРКА
Ден на маистора е
По твите правила днес се ЛеЖи, ПъРдИ и се пие биричкаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеДаи посока за ДАХТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнениеhhh Yo-Yo хайде надолуууу после пак нагорееееее.Много ми харесва тази играчкаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ де ся,50 $ и доволно!!!Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениедържиш ли още късия Дакс? аз за моя втория още съжалявам...а и аз играя скалпиращо
прихващам го и на горе и на доле за по малко
в тва меле от противоречиви информации не се знае на каде ще скубне а да не забравяме и че е петък
рядко насран ден за търговия
Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСпоко и аз съм новобранец та 5 лота си е доволно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСпоко и аз съм новобранец та 5 лота си е доволно
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеколега, ползвам 5 реални сметки. на 4 от тях вървят ботове де.но отговора е -не. не съмз на демо.е като казвам яко с късите имам предвид 4-5 лота де. скромно, но за мен е многоДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеС демо ли си
Коментар
Коментар