IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nux
    някой има ли стойности 1,9566 GBP, 1,2576 CHF, 1,2872 EUR в 13,30 GMT
    Не при мен е 1,9571 и 1.2881

Коментар

• някой има ли стойности 1,9566 GBP, 1,2576 CHF, 1,2872 EUR в 13,30 GMT

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
        коко ако ще търсим 2б обръщащ май бием ли 1.2908 ще отнесем доста стопчета на къси :-)
        колега аз след малко ще пусна сигнал за добавка - ти прочете това което написах така че си наясно защо

Коментар

• Аз викам да отнеса малко стопчета на дългите под 1,2870 преди това.

Коментар

• коко ако ще търсим 2б обръщащ май бием ли 1.2908 ще отнесем доста стопчета на къси :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Мдааа какво ли пак ни кроят умниците. Крети аз си затворих късия GBP на + 116 пипа и засега съм аут от пазара.....
              Стига бре трябваше да изчакаш 1.9420 :-) Аз съм сложил стоп на нула и играя с тактиката "всичко или нищо" :-) сега хвърлям боб тука Щатите да изкарат добри новини.
              П.С. Видяхте ли нашето момче какво е направило на шампионата за експертите :-) 9-то място. Евала!
              http://championship.mql4.com/2006/participants
              Сигурно е стара новина това,но аз просто сега се сетих да отворя страницата и да погледна

Коментар

• Мдааа какво ли пак ни кроят умниците. Крети аз си затворих късия GBP на + 116 пипа и засега съм аут от пазара.....

Коментар

• http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2055051
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на
                  Представлението/Престъплението

Коментар

• Ами ние целта на малкия флаг на 4 часова си я изпълнихме перфектно.Аз за бай ще чакам 1.2960 евентуално.
                    На 1 час при долар/йена има също флаг с цели 121.80,че и отгоре,но си мисля лично аз,че новините ще подкарат ей сега нанякъде пазара и техническите модели ги оставям на 2-ро място за сега по значимост.

Коментар

• USDCAD е върви бавно и еднопосочно в една посока от половин година. Засега аргумент за продажба - няма.

Коментар

• шв между другото бай зоната му изпълни целта си и може да му стига на еврото наистина ама тъпото ауд що не ще да направи още малко даун даго знам

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                          Еур не е успяло да пробие над 2945, т.е. засега няма изгледи за движение нагоре. Ако се задържи над 2885/90 има вероятност за ретест на 2945 и при пробив там евентуално на 2975, след което пак надолу. Целите са 2870, 2850, 2820, 2800.

02.02. (+/- 1/2 дни) ми излиза като дата за формиране на дъно, т.е. имаме 1 седмица за да уточним с колко под 2800 (2720 или 2760/80?) ще ходим.

През ноща ми се е задействал шорт лимит от 2940, стоп 2955 и цели 2895 (достигната), 2870, 2850.

При покачване се продава с дневни цели под 2900.
                          Блябля да ама не, наистина целите са къде 2805 ама ако затворим ниско седмично това е потвърждение на оня флаг така че за да не се ебава просто и елементарно тъпият пазар трябва да скочи да го знам в...

А бе някъде някой да е ходил и да има снег като хората - нещо ми се ходи някъде да се пързулна ама тук пече слънце все едно сме пролет, горе по баирите някой да препоръча къде става

Коментар

• Re: USDCAD

Първоначално изпратено от 911
                            Ей, да не стане грешка. Купил съм USDCAD.
                            Ааааа така кажи. Това е друга работа.
                            Смятам че си от правилната страна.

Коментар

• Еур не е успяло да пробие над 2945, т.е. засега няма изгледи за движение нагоре. Ако се задържи над 2885/90 има вероятност за ретест на 2945 и при пробив там евентуално на 2975, след което пак надолу. Целите са 2870, 2850, 2820, 2800.

02.02. (+/- 1/2 дни) ми излиза като дата за формиране на дъно, т.е. имаме 1 седмица за да уточним с колко под 2800 (2720 или 2760/80?) ще ходим.

През ноща ми се е задействал шорт лимит от 2940, стоп 2955 и цели 2895 (достигната), 2870, 2850.

При покачване се продава с дневни цели под 2900.

Коментар

• USDCAD

Ей, да не стане грешка. Купил съм USDCAD.

Коментар

Working...
                                X