Коко, наистина ли "продаваш" сигнали?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MIKПървоначално изпратено от kokoнякой верно знае ли къде има снег че след малко смятам да паля гумите че ми писна
Вчера говорих с един ски учител на Боровец -от вчера вали,но трябва да се изчака поне една седмица.Навсякъде е бъкано с англичани,а пистите са в трагично състояние.Препоръчвам ти ако искаш да караш ски да изчакаш поне една седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoнякой верно знае ли къде има снег че след малко смятам да паля гумите че ми писна
Вчера говорих с един ски учител на Боровец -от вчера вали,но трябва да се изчака поне една седмица.Навсякъде е бъкано с англичани,а пистите са в трагично състояние.Препоръчвам ти ако искаш да караш ски да изчакаш поне една седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoАз за еврата незнам ако затворим ниско зле за дългите де - зле до толкова че целта ще е на 26 ниво а не 28 хехе иначе аз търся високо - верно не ми се струва това 3007 да го видим сега но поне малко още 40 на пипа ъп ще ми дойде добре за храносмиланетоЗакона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от kokoКолеги с платените сигнали имате нов лимитиран ордер пуснат за съжаление в инвестора от другата седмица ще вкарам всички мейли в списък - споко ако се задейства ще имаме време с натоварена каручка и успехи
Купуваме на 7748 с ордер, ама може ли ръчно че така си така съм си тук и стискам зъби за тъпото евро / ко са огъна /.
За малко да се поддам на страха мамка му.
Мислех да закривам на текуща загуба колкото беше вчерашната ми печалба.
А това си е твой проблем ти си плащаш на мен да ти дам сигнал преди пазара - аз ти го давам а ти си преценяваш кво прайш хехе, на мен не ми пука - ако не ти изнася не се съобразяваш но си имаме деал аз съм длъжен да си го спазвам а ти как ще го отиграеш е твой бизнес хехе
Аз ти говоря за дългите ми евра, чети в контекста алоооооо.
:P :P :P :PЗакона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от kokoКолеги с платените сигнали имате нов лимитиран ордер пуснат за съжаление в инвестора от другата седмица ще вкарам всички мейли в списък - споко ако се задейства ще имаме време с натоварена каручка и успехи
Купуваме на 7748 с ордер, ама може ли ръчно че така си така съм си тук и стискам зъби за тъпото евро / ко са огъна /.
Мислех да закривам на текуща загуба колкото беше вчерашната ми печалба.
А това си е твой проблем ти си плащаш на мен да ти дам сигнал преди пазара - аз ти го давам а ти си преценяваш кво прайш хехе, на мен не ми пука - ако не ти изнася не се съобразяваш но си имаме деал аз съм длъжен да си го спазвам а ти как ще го отиграеш е твой бизнес хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Han KrumМдааа какво ли пак ни кроят умниците. Крети аз си затворих късия GBP на + 116 пипа и засега съм аут от пазара.....
П.С. Видяхте ли нашето момче какво е направило на шампионата за експертите :-) 9-то място. Евала!
http://championship.mql4.com/2006/participants
Сигурно е стара новина това,но аз просто сега се сетих да отворя страницата и да погледна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолеги с платените сигнали имате нов лимитиран ордер пуснат за съжаление в инвестора от другата седмица ще вкарам всички мейли в списък - споко ако се задейства ще имаме време с натоварена каручка и успехи
Мислех да закривам на текуща загуба колкото беше вчерашната ми печалба.Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Коментар
Коментар