IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
    Добър ден
    Някои пробвал ли е да скалпира за по 10, 15 пипа с половината си сметка
    днес ще го пробвам на няколко пъти с демото да скалпирам на новини с голям обем
    преди го правех доста успешно с демотата проблема е че го обмислям и за реалната сметка

Ако някои има опит с такива извръщения да помага
    Ели си ного прикъзно богат,
    ели си каскадер със серьозен опит...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добър ден
      Някои пробвал ли е да скалпира за по 10, 15 пипа с половината си сметка
      днес ще го пробвам на няколко пъти с демото да скалпирам на новини с голям обем
      преди го правех доста успешно с демотата проблема е че го обмислям и за реалната сметка

Ако някои има опит с такива извръщения да помага
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Откровеноста ти предизвиква уважение,а пазара като по закон наказва хвалипръцковците/и мен също/.Затваряй на корекцията с минимални загуби и търси нов вход.Тази максима на Рукито,че трейдинга е пътуване, а не цел е много смислена.Но иска по-дълъг разговор
        Благодаря за съчувствието ти но съвета ти може да се окаже мечешка услуга >>> проблема е че ако се нарушат правилата на ЕБЛЬОВКАТА и затворя на корекцията както предлагаш може да стане по лошо за в бъдеще .Освен това на демото за тез 7 месеца имах и по инфарктна ситуация и в краен случай позициите бяха затворени на малка печалба
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Дакситу почва много да рипа. Почвам да го пържа през 50 пипа за по 150 Първо късо 5850

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
            Здравейте,
            дайте акъл къде може да се следят бондовете в реално време?
            блумбърг ги пуска с 15мин. закъснение? на някое демо става ли?
            мерси и успешно днес
            За кви точно бондове говориш?

Коментар

• Да не би да се е изказал някой , или да е подал оставка Римскиа ? И аз да не съм разбрал пак .
              Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Аз вече се набълбуках с късите , да видим тая куРекция до къде ще еректира 1.36-1.3635

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                  Сметнах ги >>> в момента имам 16592 $ >>> ако не отварям други дълги позиции и стопа ми на 1,2848 бъде ударен загубата ще е 7722 $ и ще остана с 8870 $ >>>> тоест по малко от тези 10000 $ с които започнах преди три месеца
                  Откровеноста ти предизвиква уважение,а пазара като по закон наказва хвалипръцковците/и мен също/.Затваряй на корекцията с минимални загуби и търси нов вход.Тази максима на Рукито,че трейдинга е пътуване, а не цел е много смислена.Но иска по-дълъг разговор
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• В Нова Зеландия дават некви яки кинти ако вземеш да гледаш некво стадо
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                      "Търгувай внимателно със стадото и смело срещу него" -- трейдърска мъдрост
                      Лаптоп имам. Мобилен интернет също. Остава да си купя стадо
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Звездите ми го говорят ???

Коментар

• "Търгувай внимателно със стадото и смело срещу него" -- трейдърска мъдрост
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Добро утро , на всички. Гърция е ясна ще фалира , Италиа вече е на дневен ред !!!

1.3333 до обед , а до довечера 1.3164 Може и да е смело малко ще видим !

Коментар

• Здравейте,
                              дайте акъл къде може да се следят бондовете в реално време?
                              блумбърг ги пуска с 15мин. закъснение? на някое демо става ли?
                              мерси и успешно днес

Коментар

• http://prikachi.com/images/839/4022839t.gif

3475-80 или 3240

Коментар

Working...
                                X