If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Весела Коледа и се извинявам на всички колеги ако съм ги засегнал или обидил с нещо!
Здраве,късмет, успех много радост!
Може да е щаблон , обаче е от Сърце!
Да ви кажа ли защо се получават тия кавги? Просто защото от тука печелившите трейдъри са 5-6 а другите завиждат ;-)
Аз съм в числото на масата и определено отнасям шамари от пазара... ама мога да си го призная като се видя в огледалото... Дали заради грешен ММ или нещо друго, но това е факт... И въпреки това не ме е срам да кажа като открия позиция, защото също факт е, че болшинството ми позиции излизат на +.
Ако спрем да се бием в гърдите... ще е друго нещо, някой го каза много добре ... мерим си пишките... тука е като кой е по-по-най. Понякога се забавлявам даже с вас
А като цяло ... тоя форум едва ли би помогнал на някога, защото както аз не мога да накарам някой да прави каквото аз правя, така и този другия не може да накара мен да върша неговите неща.
Айде ... празници :arrow: маса :arrow: дебелеене :arrow: веселба :arrow: успехи през идната година! Пък аз... аз ще съм на работа :cry:
Аз лично много съм научил от този форум.Колкото и да се пишат мъдри слова тука ..да не се заяждаме и т..н ..всичко това няма да спре,докато не се превърнат всички в печеливши играчи,а това никога няма да стане.Вероятността всички във форума да станат кротки като агънца клони към нула :-)
Весели празници и стягайте гащите от догодина,че еврото ще яде пердах :-)
Ще яде я, нали ще сме там
Иначе, аз също дължа голяма част от знанията си на тоя форум само че на темата NYSE&NASDAQ SYMBOLS, от там съм научил повече от всички книги които съм прочел... ама това някога... отдавна, преди да се навъдят мноо разбирачи...
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Да ви кажа ли защо се получават тия кавги? Просто защото от тука печелившите трейдъри са 5-6 а другите завиждат ;-)
Аз съм в числото на масата и определено отнасям шамари от пазара... ама мога да си го призная като се видя в огледалото... Дали заради грешен ММ или нещо друго, но това е факт... И въпреки това не ме е срам да кажа като открия позиция, защото също факт е, че болшинството ми позиции излизат на +.
Ако спрем да се бием в гърдите... ще е друго нещо, някой го каза много добре ... мерим си пишките... тука е като кой е по-по-най. Понякога се забавлявам даже с вас
А като цяло ... тоя форум едва ли би помогнал на някога, защото както аз не мога да накарам някой да прави каквото аз правя, така и този другия не може да накара мен да върша неговите неща.
Айде ... празници :arrow: маса :arrow: дебелеене :arrow: веселба :arrow: успехи през идната година! Пък аз... аз ще съм на работа :cry:
Аз лично много съм научил от този форум.Колкото и да се пишат мъдри слова тука ..да не се заяждаме и т..н ..всичко това няма да спре,докато не се превърнат всички в печеливши играчи,а това никога няма да стане.Вероятността всички във форума да станат кротки като агънца клони към нула :-)
Весели празници и стягайте гащите от догодина,че еврото ще яде пердах :-)
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
kiril123 - не се заяждам с теб или с когото и да било.Просто акцентирам върху причините за цялата помия тук,този балкански синдром на мерене на пишки.
Това се отнася и за мен ,аз не се изключвам.
Самия факт, че немога да се стърпя понякога да не отговоря на някоя абсолютно клевета, ме прави част от тази амалгама.
За някои неща си прав . И на мен не ми е приятно през ден да се организират някакви скандали от сорта кой е по-добър търговец , кой е лош и. т.н. Всеки гледа да се подиграва на другия като направи някоя лоша търговия . Това не е пътя по който трябва да се вдижим . Няма ли да дойде ден в който всички ще работим заедно , ще си помагаме , ще правим сбирки по заведения или готини хотели с басейни за да се забавляваме . Не мислите ли че това е един от малкото бизнеси при който ние учасниците на пазара не сме си конкуренция един с друг . Ако е така защо са тия глупости ?????? Няма отговор или има и той е защото сме си Българи , дай ни само да се заяждаме и да гледаме в паницата на другия , като разбира се ни е много по-добре когато другия е на загуба а не на печалба .
kiril123 - не се заяждам с теб или с когото и да било.Просто акцентирам върху причините за цялата помия тук,този балкански синдром на мерене на пишки.
Това се отнася и за мен ,аз не се изключвам.
Самия факт, че немога да се стърпя понякога да не отговоря на някоя абсолютно клевета, ме прави част от тази амалгама.
Отново забелязвам че остроумието на някой хора няма да се изчерпи никога . Ако и търговиите им бяха толкова добри цена нямаше да имат , но като гледам какво се пише и какво се търгува ми се струва че трябва да отворя една сметка и да играя позиции противоположни на тяхните . Това ще ми донесе солиден профит , хахаахах
kiril123 -"Колега, би ли ми казал как определяш ти кой е добър трейдър и кой лаик . Кристално кълбо ли имаш . Виж че имаш 40 поста , определено мисля че нямаш право да изказваш такива мнения и да даваш оценки за хоа , които не познаваш . "
Ако невежеството се измерваше с броя на постовете, то формулата би следвало да бъде : количеството бълвани безсмислици е обратно пропорционално на умствените възможности(капацитет) на постващия.
Не е важно да се говори само в името на говоренето.Далеч по-важно е това което се казва да бъде смислено и стойностно.Лично мен именно тази "говорилня" ме накара да спра да пиша тук.
driverf1, конкретно за форума - писна ми от глупости и разни дразги,та затова го забравих и него и сайта....
Една година си дадох почивка от форекса - не съм пипал платформа и пазар.
Занимавах се с друг бизнес...
Какво да ти кажа друго?
Малко съм остарял,малко помъдрял,понаучих някой работи от различната гледна точка и дистанцията ми от пазара. Вече не ме гонят мегаломански мераци и желания.
Много добре ми се отрази на нервите и психиката тази почивка - като чисто нов съм.
Разбрах,че не съм нито централна банка,нито хедж фонд за да се опитвам да контролирам и или манипулирам пазара,както ми се ще
Успеха е в това да си гледаш работата да си направиш домашното и да не слушаш и четеш никой! - така и играта е хем здравословна и приятна,хем печеливша
Та такива работи.....
така като гледам пазара е леко бичи настроен. Засега нямам позиции при еур/усд но при пробив на 1.3245 ще купя с цел 1.3470 . Ще купувам и при падане до 1.3150 както и на нива 1.3085 ще добавя . Окачванията ми за затварянато на месеца са над 1.33 по скоро между 1.34 и 1.35 .
ЛЕк ден и успешен трейдинг !
Днес все пак е петък, тъй че не очаквайте някакви логични движения. Ако качи до около 1.3270 аз лично бих скъсил......
така като гледам пазара е леко бичи настроен. Засега нямам позиции при еур/усд но при пробив на 1.3245 ще купя с цел 1.3470 . Ще купувам и при падане до 1.3150 както и на нива 1.3085 ще добавя . Окачванията ми за затварянато на месеца са над 1.33 по скоро между 1.34 и 1.35 .
Петре стига си се ял с хората , не разбра ли че нямат доверие и няма да ти дадат и 100 долара , а не 5к. и не ти е Коко виновен че си се докарал до там.
Стига с тоя Петър. Все Петър ви е главите. Нямам нищо общо с него и той ми е не по-малък любимец.
Честно като преглеждам форума имам чуството, че тука джиткате монополи и си мислите, че имате гари и хотели.
Междудругото Супертрейдър, ти си не по-малък лаик, но поне не се правиш на велик трейдър. Това поне ти отваря вратите някой ден да станеш Супер трейдър.
Весели празници
Колега, би ли ми казал как определяш ти кой е добър трейдър и кой лаик . Кристално кълбо ли имаш . Виж че имаш 40 поста , определено мисля че нямаш право да изказваш такива мнения и да даваш оценки за хоа , които не познаваш .
Петре стига си се ял с хората , не разбра ли че нямат доверие и няма да ти дадат и 100 долара , а не 5к. и не ти е Коко виновен че си се докарал до там.
Стига с тоя Петър. Все Петър ви е главите. Нямам нищо общо с него и той ми е не по-малък любимец.
Честно като преглеждам форума имам чуството, че тука джиткате монополи и си мислите, че имате гари и хотели.
Междудругото Супертрейдър, ти си не по-малък лаик, но поне не се правиш на велик трейдър. Това поне ти отваря вратите някой ден да станеш Супер трейдър.
Коментар