Първоначално изпратено от Fi4eto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеСамо ръчно и да са ми живи и здрави рефлексите и нервите
стига сте си писали глупости
не се надъхвайте повече,че някой ще ви измисли виц с рими
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко.ФИЧЕ,ти от кои ще бъдеш.аз се сещам ако я караш такаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеПо м/у другото МИЖАТУРКАТА мисля че прави нещо подобно
В едно от изказванята си спомена че на него 40 пипа му стигат на ден
само ми е чудно с какъв % от сметката си го прави
п.п. Но поради липсата му няма как да го питаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеда не ти пука за движения, новини и тем подобни тоест не съжалявай ако си изпуснал някое движение все пак скалпера не се коси на спад или покачване за нас винаги има работа така да се каже
В едно от изказванята си спомена че на него 40 пипа му стигат на ден
само ми е чудно с какъв % от сметката си го прави
п.п. Но поради липсата му няма как да го питамеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеНяма нищо задължително в тая игра-да не би да тестнахме пробитата трендлиния на покачването от 3145 до 4246-въпреки че се бях натопорчил да скъсявам.Писах и вчера направихме почти едно перфектно АВС което не е типично за очакван по-голям спад-нещо не е наред с пропадането.
п.п. предполагам не се съмняваш ,че имам и реална сметка
да видим как ще се държи на 3660 -- но, почне ли да реинджи 4240 ще заминава / като връх / ......тъкмо и '' негативните '' новини май точно тва показват
успех
п.с. трябва пробив под 35 и то в следващите 24 часа -- иначе мечките изгасват / според мен /
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеи винаги слагай лимит за да може при евентуален бърз "шиш" в твоята посока да затвориш и същевремнно бъди готов да затвориш ръ4ноДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеВтори успешен макар и мъчителен опит
10% ръст на сметката за час и кусор
0.50 лота Е/$ купени на 1.36012 продадени на 1.36180
печалба 84 $ сметката ми беше 844$ а марджина 500$
отивам да си купя цигари че кутията свършимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениебравос за това че си решил да скалпваш аз като цяло правя само това ето и малко напътствия...сложи си дневен лимит който гониш (аз не съм ал4ен 100-200 евра ми стигат) преди да търгуваш загрей няколко 4аса стреми се да усетиш движението, старай се да хванеш дъно или връх когато обръшта движението на малките часови фреймове, гледай на къде е тренда по големите фреймове и се съобразявай с него не търгувай на новини много е волатилно тогава освен ако не сложиш 4акащи поръчки, ако усетиш силно движение на някъде ако гониш 5-10 пипа гледай да ги хванеш в движение без много много да консолидира около някое ниво в зависимост от натовареноста ти на акаунта прецени какъв стоп ще сложиш и най-важното не се лакоми и бъди последователен влизай елегантно на пазара вземай своето и се оттегли запомни че си с много за малко и така ден след ден
дано съм бил полезен
в общи линии на една идея сме
знам че е хамалска но ми писна да чакам
разни кавали да се нахандардисат ще я бъде ли европа нема ли
досега правех същото с даха но ще посменя инструмента за малко
Мерси и ако откриеш някои нов трик за такъв тип скалпиране обаждаиДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеПърви опит 12% ръст на сметката за 10 мин
0.50 лота Е/$ купени на 1.36023 продадени на 1.36201
печалба 89 $ сметката ми беше 750$ а марджина 500$
искам да го направя тв3а десетина пъти на демо
и после почвам с реалната и кои оцелее
нещо ми писна да се лигавя за стотинкимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение3740 си е тест на линийка -- почти задължително да се види
пък нещо пречи ли да върне целия бар от '' паниката '' от вчера
щях да ти пожелая успех
ма пустото ти демо не ми дава да го направя
п.п. предполагам не се съмняваш ,че имам и реална сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеПърви опит 12% ръст на сметката за 10 мин
0.50 лота Е/$ купени на 1.36023 продадени на 1.36201
печалба 89 $ сметката ми беше 750$ а марджина 500$
искам да го направя тв3а десетина пъти на демо
и после почвам с реалната и кои оцелее
нещо ми писна да се лигавя за стотинки
дано съм бил полезенмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеДобър ден
Някои пробвал ли е да скалпира за по 10, 15 пипа с половината си сметка
днес ще го пробвам на няколко пъти с демото да скалпирам на новини с голям обем
преди го правех доста успешно с демотата проблема е че го обмислям и за реалната сметка
Ако някои има опит с такива извръщения да помагаЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
Коментар