IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 147 концерна контролират глобалната икономика

Може би ще е от интерес:
    тук са топ 19 (статия на немски)

http://www.tagesanzeiger.ch/wirtscha...story/24530287

един от авторите на изследването (на англ.)
    http://j-node.blogspot.com/2011/10/n...e-control.html

The New World Order !

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Обратното на грешно
      В цялото уравнение има една сигурна величина моите решения са грешните
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        особенно, ако не знаеш кое е правилно
        Обратното на грешно
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Заболя ме главата,фундаменталисте, слагай и препинателни знаци от време на време.
          Даи един технически за да ме заболи и мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
            Заболя ме главата,фундаменталисте, слагай и препинателни знаци от време на време.
            Мързи ме

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
              Съгласен съм с предположението ти защото аз съм повече фундаменталист в такава среда като сегашната а пазара реагира до голяма степен наопъки на логиката и затова смятам че си играят с изказванята и манипулират нещата доста коварно и затова съм и убеден че и на варчев и на много още анализатори им гърът прогнозите защото от 2 седмици си играем на котка и мишка само дето отгоре водят с един много важен ход знаят кво ще изтресат утре и знаят как ще се реагира на изтресеното и тази крачка е решаващата
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Струва ми се ,че нещо се отиграва тактически с това протакане на преговорите.А целта е спекулантите да не легнат едновременно на единия борд и да обърнат лодката и освен това инвеститорите да не се отеглят от аукционите на правителствени ЦК
                Съгласен съм с предположението ти защото аз съм повече фундаменталист в такава среда като сегашната а пазара реагира до голяма степен наопъки на логиката и затова смятам че си играят с изказванята и манипулират нещата доста коварно и затова съм и убеден че и на варчев и на много още анализатори им гърът прогнозите защото от 2 седмици си играем на котка и мишка само дето отгоре водят с един много важен ход знаят кво ще изтресат утре и знаят как ще се реагира на изтресеното и тази крачка е решаващата

Коментар

• Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнение
                  Значи си безценен кадър ако това е вярно... извикай някой батко да прави точно обратното на твоите действия и посла делкате печалбата... толова е просто!
                  И това го бях предложил тука ама така и не се намери кандидат а схемата поне до момента работеше на 100 ама се отказах за сега да заемам позиции

Коментар

Що не пробваш да заемаш обратното на което си мислиш
                    Мислиш ли че не пробвах проблема е че се получава огледален образ и моите мисли са си мои и неуспях да оцеля кое е насрещната ми позиция защото пак се оказа наопъки гадост

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      Фиче, немой са ускорява по републиканската пътна мрежа, оти мноооого от тези дето се ускоряват вече не са между нас. Ускорявай се колкото щеш ама върху някоя млада мацка, та и тя да остане доволна и ти да си здрав и читав. Не си играй с огъня. Като ти е тръпка ходи на ралита където са взети мерки за сигурност, стани първи да ти кажа ашколсун!
                      Споко готин с Ц категория съм и допреди няколко месеца в продължение на 4 год съм летял с камион по 18 до 20 4аса на ден 6 дена в седмицата а имам и 2 катастрофи с леки коли при едната колата отиде тотал щета ние безсмъртните не гинем лесно само пазим останалите че те не влизат в тази категория

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Единствените по-свестни отзиви кво се случва на преговорите между Баш башиите са от Бойко. Нещата обаче никак не са добре май. Дали няма да хвърлят гърците на кучетата у сряда? И след като другите пазари все още се държат гърчулята бълбукат яко. 7%
                        Струва ми се ,че нещо се отиграва тактически с това протакане на преговорите.А целта е спекулантите да не легнат едновременно на единия борд и да обърнат лодката и освен това инвеститорите да не се отеглят от аукционите на правителствени ЦК
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

ЖИУОТНО-УРОД чадо,
                          ами то не е много лесно да заемаш
                          обратното на това дето мислиш
                          особенно, ако не знаеш кое е правилно.
                          Каламбур стана
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

... щото само като си помисля нещо или заема позиция веднага става точно обратното
                            Значи си безценен кадър ако това е вярно... извикай някой батко да прави точно обратното на твоите действия и посла делкате печалбата... толова е просто!
                            Institution: FBI Correctional Facility
                            Jurisdiction: Unknown

Коментар

На момчетата там им се ебава боината слава от 2 седмици насам в 90% от прогнозите как ги пуснат нещата тръгват точно наопъки една вечер пича тъкмо пуска съобщение че поради липса на съществени дани и събития очаква слаба валотилност в следващите часове и след 30 сек Е/$ прави баси движението връщам се да прочета пак кво е написал и съобщението вече го няма и тоя цирк е вече 2 седмици при мен е същото положение и за тва се поспрях с реалната сметка щото само като си помисля нещо или заема позиция веднага става точно обратното
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                абе печели бре
                                ама гледай да си на+
                                готов съм

Коментар

Working...
                                X