If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За днес сме много добре
+ 1320 от последното раздаване, вадим 720 загубата от късите евра с хиляда добавки и имаме дневен резултат + 600 пипса.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Форекс Форексов
Паундмечките, гледате ли как чукнахме подкрепата но не я бихме, ама за 5п да стане работата, пийте нещо за тонус че ще се замотаем с даунмуува, аз днес прибрах достатъчно и май почвам да пиша глупости ама няма да ми вярвате ей, моя бай стоп на 1.9610 няма да го пипам само ще му сложа тп 1.9655
Гърмят стопове в паунд/швейцарец та пушек се вдига...
Lele Mamo c... m... d... - twa mi se wyri w akula kato gledam grafikata
Kabel - aj sega da vidim v lizkite niakolko chasa dali ste se obrazuva obrystasta formacia t.e. dali da pocna da se pritesniavam ili ne ...
150 pipa za 4 chasa kato 100 ot tiah v parvia.
Ochakvah nesto podobno da se sluci koftito beshe ce vece imah pozicia a verojatnostta bese 50% da se suci v obratnata posoka!
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от the fan*
Форексов, съдейки по идеятата ти над 1.9610 "губим" момента за надолу...дори напротив.....а докато го има този момент не е ли по-добре да се продаде със стоп над 1.9610?
ход до 1.9610 би трябвало да ни отведе още 50п нагоре, обаче за момента този бай стоп си е просто чакаща поръчка, а преди малко ми беше много чудно защо някои купуваха на 1.9590 защото след такъв кандъл на 4ч и дейли нещата не се обръщат за 15 минути и най-вероятно ще тестнем линията на подкрепа на дейли графиката и ако я пробием ще стане много интересно, а аз ще си отменя бай стопа и ще търся къси след ход нагоре, но само ако боднем подкрепата.
вярно е че всички сме изморени днес явно, но за stop-limit не бях
чувал
Абе вярно е, че един упорит участник в един друг форум на тема опции доста ме поизмори... ама чак пък толкова не съм изморен.
stop-limit order
An order to buy or sell a certain quantity of a certain security at a specified price or better, but only after a specified price has been reached. A stop-limit order is essentially a combination of a stop order and a limit order.
предполагам че си се заблудил от това, че го е написал прекалено кратко.
Има два вида стопове - стоп-лос и стоп-лимит.
Можеше да се напише и първия път sl както е написал втория... щото се дава стоп-лос поръчка въпреки че с нея открива позиция...
вярно е че всички сме изморени днес явно, но за stop-limit не бях
чувал
има buy-limit и buy-stop
той е направил второто
а за да не се дърляте за дребнави глупости може да се напише дълги кабели от 1,9610 стоп лосс на еди кво си и теик профит на еди що си а този кото чете само ще погледне графиката без да задалбава в сложната терминология нали така успех
Коментар